18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova are derbi cu Oradea duminică, în Polivalentă

SCMU Craiova are derbi cu Oradea duminică, în Polivalentă

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova revin pe parchetul Sălii Polivalente în acest weekend pentru jocul restant cu CSM Oradea. Partida va avea loc duminică seară, de la ora 18.00.

Antrenorul grupării oltene, Michalis Kakiouzis, este conştient de dificultatea ridicată a duelului de duminică, dar speră ca băieţii săi să se ridice la nivelul partidei. Acesta a vorbit şi despre programul plin al echipei sale din perioada următoare.

„Va fi un meci foarte dificil. Vom da peste una dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională și este un joc important pentru noi. O victorie ne-ar ajuta pentru ceea ce va fi în restul sezonului. Așa cum am spus, conștientizăm că va fi greu, ei știu cum să joace. Citesc bine jocul în timpul meciului, așa că trebuie să ne concentrăm și vom vedea ce se va întâmpla.

E important că am reușit să câștigăm meciul de după finala Cupei României. E greu pentru toată lumea când pierzi o finală, așa că e bine că am câștigat cu Tg. Jiu. Acum vom juca cu o altă echipă, duminică. Avem un altfel de program. Jucăm acum la câteva zile distanţă, deplasările sunt lungi, dar trebuie să câștigăm partidele. Suntem pregătiți fizic, dar și mental şi avem încredere în propriile forţe“, a declarat Michalis Kkaiouzis.

Sha’markus Kennedy a ajuns la Craiova, iar în perioada următoare o să-l şi vedem pe teren.

„Să-l vedem la antrenamente. Ne va ajuta, vom încerca să-l integrăm în echipă. Jucăm meciuri foarte des și nu va fi ușor, dar are calitate să se integreze în echipă cât mai repede”, a adăugat tehnicianul elen.

Citeşte şi: Emi Cățe îşi doreşte un final de sezon perfect

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS