10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliştii Craiovei au deplasare complicată la Voluntari

Baschetbaliştii Craiovei au deplasare complicată la Voluntari

-

După calificarea fantastică în Final Four-ul Cupei României, SCMU Craiova revine şi la meciurile din campionat, iar anul 2022 începe cu un meci tare. Duminică, de la ora 19.30, băieţii lui Michalis Kakiouzis se vor deplasa în sala „Gabriela Szabo“, pentru duelul cu CSO Voluntari, ocupanta locului secund din LNBM. Partida va conta pentru etapa a 14-a.

Tehnicianul grupării oltene, Michalis Kakiouzis, este conştient de faptul că elevii săi vor avea un meci extrem de greu la Voluntari şi a explicat care a fost atuul Craiovei în victoria cu Timişoara.

„Suntem înaintea unui meci extrem de greu cu Voluntari. Ei joacă agresiv acasă, au o echipă valoroasă, iar noi încercăm să facem cel mai bun joc al nostru. Ne-am calificat în Final Four-ul Cupei, băieţii au un moral bun şi mă bucur că au înţeles cu exactitate ceea ce le-am transmis. Avem cinci jocuri în luna ianuarie şi vrem să le câştigăm pe toate, chiar dacă jucăm acasă sau în deplasare. Treptat ne-am îmbunătăţit jocul, dar este loc şi de mai bine. Consider că trebuie să privim optimişti înainte, să nu ne mai gândim la rezultatele negative de au fost. Cu Rapid am jucat slab, cu Steaua am făcut greşeli pe final, dar gata, am trecut peste aceste meciuri. Mentalitatea echipei este ca niciodată să nu renunţăm şi de aceea am şi câştigat cu Timişoara“, a declarat Kakiouzis.

Ţibîrnă: „Ne dorim să intrăm în Top 4“

Căpitanul echipei craiovene, Bogdan Ţibîrnă, a mărturisit că îşi doreşte ca echipa să se claseze pe unul dintre primele patru locuri, pentru ca în play-off să beneficieze de avantajul terenului propriu. Totodată, acesta spune că toţi colegii săi sunt montaţi să câştige şi meciul de la Voluntari.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu. Mergem acolo să dăm totul. Ne-am pregătit foarte bine, am urmărit meciuri video şi avem încredere că ne putem întoarce cu victorie. Plecăm încrezători, avem un moral bun după jocul cu TImişoara, dar treaba noastră nu s-a încheiat aici. Noi ne-am propus să ajungem cât mai departe în ambele competiţii şi cred că am demonstrat că ne putem bate cu oricine. Dacă am fi avut procentaje mai bune de la trei puncte, nu ştiu câte jocuri am fi pierdut până acum. Luăm fiecare meci în parte, nu ne gândim doar la Voluntari. Trebuie să recuperăm punctele pierdute cu Rapid şi Piteşti, pentru că le-am avut în mână şi le-am cedat prea uşor. Ne dorim să intrăm în Top 4 şi să avem avantajul terenului propriu în play-off“, a spus Bogdan Ţibîrnă.

Citeşte şi: SCM Craiova debutează în 2022 cu Bistriţa, dar problemele de lot dau „bătăi de cap“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS