9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetUn nou meci excelent, o nouă victorie pentru baschetbaliștii Craiovei

Un nou meci excelent, o nouă victorie pentru baschetbaliștii Craiovei

Cu cât trec etapele, cu atât baschetbaliștii de la SCMU Craiova se mișcă tot mai bine în campionat. Astăzi, trupa lui Kakiouzis a obținut o nouă victorie, a treia consecutivă în LNBM, 95-83 cu Athletic Constanța. Partida a contat pentru etapa a 10-a.

Prima repriză din Bănie a fost extrem de echilibrată. Cele două formații au mers cap la cap și au oferit un spectacol baschetbalistic de calitate. Athletic a avut inițiativa în primele 20 de minute și a demonstrat că s-a deplasat la Craiova cu gânduri mari. Dacă primul sfert s-a încheiat la egalitate, scor 21-21, la pauza mare oaspeții au intrat cu avantaj pe tabelă, 47-43. Imediat după reluare, SCMU Craiova a fost de neoprit. Alb-albaștrii au gestionat perfect repriza secundă, au punctat de multe ori și s-au distanțat în meci imediat după finele actului al treilea (73-60).

Fără emoții până la final

Ultimul act a fost deschis de un dunk în tranziție al lui Olisemeka. Oltenii au continuat să facă spectacol și același Olisemeka se afla la finalizarea unui alley-oop. După un timeout la jumătatea sfertului, constănțenii au reușit să strângă rândurile și să revină la 13 puncte, după triplele reușite de Oprean. Chiar și așa, oltenii nu au mai cedat inițiativa și s-au impus la 12 puncte, scor 95-83.

Michael Qualls a fost din nou cel mai bun marcator al lui SCM Craiova. El a înregistrat 34 de puncte,7 recuperări și 3 pase decisive. Troy Franklin a avut un double double cu 16 puncte și 12 assist-uri. De la Athletic Constanța s-a remarcat Max Darling cu 24 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

În etapa următoare, SCM Craiova se deplasează în capitală pentru meciul cu Steaua București. 

Citește și: SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS