16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci

SCMU Craiova a pierdut cu Târgoviște, dar a ieșit cu capul sus din meci

Foarte greu să obținem ceva dintr-un meci în care diferența de valoare dintre cele două echipe este una consistentă. Dar, chiar și în aceste condiții, voleibalistele noastre au încercat să le facă față mult mai experimentatelor sportive din Târgoviște și au jucat fără pic de trac. La final, tabela a indicat victoria formației vizitatoare, scor 3-0 (25-20, 25-13, 25-.21), dar SCMU Craiova poate spune că a ieșit cu fruntea sus dintr-un meci extrem de dificil, în care s-a încercat tot ce se putea pentru a sta în coasta adversarului cât mai mult posibil. Partida a contat pentru etapa a 9-a din Divizia A1.

Primul set al meciului a fost unul chiar frumos, cu două echipe ambițioase, dornice să producă un volei de calitate. Până la scorul de 9-9, SCMU s-a aflat în avantaj, însă, din acel moment, adversarele au trecut la conducere și nu au mai cedat inițiativa. Treptat, Târgoviște și-a impus jocul și a trecut în față pe tabelă, scor 25-20.

În actul secund, Craiova nu a mai existat în joc, cedând clar aproape fiecare minge. Moralul nu a fost unul deloc bun după pierederea primului act, iar scorul a devenit 2-0 pentru gruparea oaspete (25-13). Setul al treilea a fost mult mai interesant. Oltencele nu au mai avut nimic de pierdut și au jucat dezinvolt, cel puțin pânâ la jumătatea actului. Trupa lui Zlotea s-a aflat, din nou, la conducere în startul setului, dar experiența formației din Târgoviște și-a spus cuvântul. Oaspetele au revenit iar, s-au instalat la conducere la scorul de 12-11 și au închis meciul cu 25-21.

În clasament, SCMU Craiova a rămas la cota șase după nouă runde și se află pe poziția a 10-a. Runda următoare, alb-albastrele vor avea o deplasare aproape imposibilă, la Alba Blaj.

Citește și: SCMU Craiova, victorie convingătoare la zero cu Rapid, în Giuleşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS