11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSă continuăm cu victoriile! Baschetbaliştii de la SCMU se deplasează la Ploieşti

Să continuăm cu victoriile! Baschetbaliştii de la SCMU se deplasează la Ploieşti

-

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova are, în acest weekend, o nouă deplasare în Liga Naţională. Trupa lui Michalis Kakiouzis se deplasează la Ploieşti, pentru duelul cu echipa din localitate CSM. Disputa este programată în această sâmbătă, la ora 18.00 şi va conta pentru etapa a 9-a din Liga Naţională.

Gruparea din Bănie vine cu un moral ridicat la Ploieşti după succesul categoric cu Focşani, de pe teren propriu, scor 100-70. A fost un joc excelent, plusat şi de evoluţia fantastică a lui Michael Qualls, cel care a doborât recordul de puncte în acest sezon (41). De partea cealaltă, CSM Ploieşti, o echipă nou-promovată, nu arătă deloc rău în acest sezon. Cu patru victorii şi patru eşecuri, aceştia îşi propun să facă un nou meci bun şi să învingă una dintre formaţiile surprinzătoare şi plăcute din acest campionat, SCMU.

Kakiouzis: Tratăm meciul cu maximă seriozitate“

Antrenorul Craiovei, Michalis Kakiouzis, a explicat faptul că echipa sa va juca la capacitate maximă pe tot parcursul echipei şi a avertizat în legătură cu forţa trupei din Ploieşti pe teren propriu.

„Întâlnim o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu şi nu trebuie să-i lăsăm să conducă meciul. Nu contează că este o echipă nou-promovată, tratăm meciul cu maximă seriozitate. Trebuie să învingem dacă vrem să rămânem în Top-ul clasamentului. Ne-am antrenat bine în ultima săptămână şi sperăm să câştigăm. Muncim mult pentru a trece peste problemele din finalul meciurilor. Totul ţine de partea mentală şi încercăm să nu le mai repetăm.

Vom încerca să fim agresivi pe toată perioada meciului, dar partea oarecum „surpriză“ pe care o pregătim nu o vom divulga presei. Fanii sunt importanţi pentru orice echipă care joacă acasă, dar sunt momente din timpul partidei când tot fanii te trag în jos, atunci când este o perioadă mai slabă. Ar putea fi un avantaj faptul că cei de la Ploieşti nu au suporterii alături, dar tot fără fani am jucat şi la Piteşti, iar rezultatul nu ne-a încântat“, a menţionat Kakiouzis.

Wyatt şi Franklin, un „duo“ interesant

Khalif Wyatt este noul baschetbalist care a ajuns în Bănie şi se anunţă o concurenţă mare pe postul de fundaş, unde mai este şi Troy Franklin. Michalis consideră că Wyatt se pliază excelent pe poziţia de fundaş, dar a menţionat că, pentru început, acesta trebuie să reintre în formă.

„Khalif Wyatt este deja în Craiova, a făcut vizita medicală şi sperăm să îl şi folosim puţin sâmbătă, la Ploieşti. Este un sportiv foarte bun şi sunt sigur că va fi un plus pentru echipă atunci când Franklin nu este pe teren. Acum trebuie să-l punem în formă, să îl integrăm cât mai rapid şi pot spune că ne bucurăm de această pauză competiţională (n.r – pauza competiţională pentru jocurile naţionalei). Încercăm să lucrăm individual cu jucătorii la fiecare antrenament, pentru ca nivelul fiecăruia să se îmbunătăţească şi să se observe de la meci la meci“, a adăugat tehnicianul elen.

Citeşte şi: Voleibaliştii merg în Banat pentru cele trei puncte cu Timişoara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS