21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova, victorioasă în ultimul amical al verii! Urmează un duel de „foc“ în Cupă

SCMU Craiova, victorioasă în ultimul amical al verii! Urmează un duel de „foc“ în Cupă

Luni seară, în Sala Polivalentă, SCMU Craiova a primit vizita bulgarilor de la Balkan Botevgrad, într-un joc amical. Acesta a fost şi prilejul perfect pentru clubul oltean de a-şi prezenta lotul pentru sezonul 2021-2022. Oltenii au încheiat, astfel, perioada de pregătire cu un succes, câștigând la nouă puncte, 68-59, iar acum se pregătesc de întâlnirea de „şoc“ cu vicecampioana CSU Oradea, din Cupă.

Baschetbaliștii lui Michalis Kakiouzis s-au aflat în control pe întreaga durată a partidei. Totuși, SCM U Craiova nu a reușit decât la sfârșit să se distanțeze decisiv. De fiecare dată când alb-albaștrii își creau un avantaj de peste cinci puncte, oaspeții reveneau în joc și se apropiau pe tabelă. În ultimul sfert, bulgarii au reușit chiar să reducă deficitul la un singur punct, scor 57-56. A urmat un run de 11-3 al Craiovei, care a stabilit scorul final al întâlnirii: 68-59.

Principalii realizatori ai gazdelor au fost Troy Franklin (16 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări), Josh Hawley (14 puncte, 10 recuperări, 6 intercepții) și Michael Qualls (12 puncte, 9 recuperări), informează Baschet.ro.

De partea cealaltă, s-au remarcat: Kahlil Dukes (15 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive), Derrick Marks (11 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive) și Kris Minkov (10 puncte, 5 recuperări).

SCMU Craiova debutează oficial în ediția 2021-2022 vineri, 24 septembrie, împotriva lui CSM CSU Oradea. Duelul va conta pentru prima fază a Cupei României.

Citeşte şi: Grecul Nondas Papantoniou, ultimul venit la SCMU Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS