24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAu început pregătirile! SCMU Craiova, locul al treilea la Memorialul „Elemer Tordai“

Au început pregătirile! SCMU Craiova, locul al treilea la Memorialul „Elemer Tordai“

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au disputat, duminică şi luni, primele meciuri amicale după formarea noului lot. Echipa pregătită de Michalis Kakiouzis a fost prezentă la Memorialul „Elemer Tordai“, la Sibiu, unde a întâlnit SCM Timişoara şi Miercurea Ciuc. Pe lângă acestea, la competiţie a mai participat şi echipa locală, CSU Sibiu. La final, alb-albaştrii s-au clasat pe locul trei, după ce au pierdut cu Timişoara şi au câştigat finala mică cu Miercurea Ciuc.

Duminică, în prima zi a turneului, Craiova a întâlnit Timişoara. Trupa lui Michalis Kakiouzis a avut 10 puncte avans în primul sfert al întâlnirii, însă bănățenii au revenit pe tabelă și au intrat la pauza are cu scorul de 38-34. Timișoara s-a distanțat la peste 10 puncte pe parcursul sfertului 3, însă craiovenii au reușit să mai reducă din handicap. Scorul la intrarea în sfertul decisiv a fost 58-53. Diferența s-a menținut și la finalul partidei, astfel că alb-albaştrii au pierdut cu scorul de 77-70.

Apoi, cu Miercurea Ciuc, craiovenii au dominat prima parte a întâlnirii și au intrat la pauza mare cu scorul de 33-18 (22-11, 11-7). Diferența a crescut în sfertul al treilea, dar tehnicianul grec a rulat tot lotul în secvența decisivă, iar harghitenii au mai redus din ecartul de pe tabela de marcaj. Astfel, meciul s-a încheiat cu scorul de 72-57. Michael Qualls a impresionat la olteni cu 25 de puncte și 7 recuperări.

În finala turneului, CSU Sibiu a trecut de Timişoara clar, scor 88-70.

Citeşte şi: Xavi Pascual este oficial noul selecţioner al României! Vezi ce a spus Dedu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS