12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetNicio emoție cu Tg. Jiu. SCMU Craiova a început perfect turneul de la București

Nicio emoție cu Tg. Jiu. SCMU Craiova a început perfect turneul de la București

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a debutat cu dreptul la ultimul turneu al turului de campionat din LNBM, disputat la București, în Sala „Dinamo“. Băieții lui Todorov au „defilat“ în partida cu CSM Tg. Jiu, au condus ostilitățile de la cap la coadă și s-au impus cu scorul de 80-51.

Alb-albaștrii au debutat în forță, cu două aruncări din afara semicercului perfecte reușite de Diculescu și Pratt. Din acel moment, adversarii au alergat ca să recupereze din diferență, dar fără izbândă. După ce la capătul primelor 10 minute, Craiova conducea cu 24-15, la pauza mare diferența era deja una confortabilă, de 15 puncte, scor 41-26.

Actul al treilea a fost adjudecat tot de SCMU (19-16), chiar dacă jucătorii de la Tg. Jiu au opus rezistență mai mult decât în prima parte a meciului. În ultimul sfert, „leii“ din Bănie au luat piciorul de pe accelerație, dar, chiar și așa, diferența a tot crescut până la final. S-a încheiat 80-51, iar acum SCMU Craiova așteaptă întâlnirea de mâine, cu Municipal Galați.

SCMU Craiova: Filipovic (10), Pratt (15), Diculescu (18), Vucic, Henson (18), Oprean, Andrieș (6), Person (5), Cinac (6), Licurici Țibîrnă, Bagairea (2).

Partida contra formației lui Florin Nini este programată duminică, de la ora 16.00.

Citește și: Cu nervi nu a rezolvat nimic! Sorana Cîrstea, învinsă clar de Ann Li, la Melbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS