9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetLegendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Vestea sfârșitului de săptămână vine din SUA, acolo unde presa relatează decesul legendarului Kobe Bryant, într-un accident de elicopter. Informația a fost relatată inițial de site-ul TMZ, apoi preluată de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport și alte ziare internaționale.

Acesta călătorea împreună cu alte trei persoane în elicopterul său privat în momentul în care s-a produs accidentul. În urma verificărilor, cele cinci persoane de la bord nu au supraviețuit.

Kobe Bryant a jucat doar pentru LA Lakers

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. Acesta este considerat unul dintre cei mai mari jucatori NBA din toate timpurile. Are 18 All-Star game-uri in cei 20 de ani de cariera alaturi de Lakers. Bryant are 5 titluri NBA, doua NBA Finals MVP si a fost MBP-ul ligii in 2008.

Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

Lakers a retras ambele numere purtate de Bryant la Los Angeles, 8 si 24, dupa ce acesta a renuntat la cariera. E singurul jucator din istoria echipei care are parte de aceasta onoare.

Citește și: Scrimă / Ana Maria Popescu, medaliată cu aur la Doha

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS