10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSă înceapă victoriile! Baschetbaliştii Craiovei se deplasează în Trivale

Să înceapă victoriile! Baschetbaliştii Craiovei se deplasează în Trivale

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova va disputa mâine, de la ora 18.30, în deplasare, duelul cu BCMU Piteşti. Partida va conta pentru etapa a 10-a din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM).

Gruparea Craioveană se află în cea mai slabă perioadă din acest campionat. După trei victorii în primele patru etape, băieţii lui Todorov nu au mai reuşit să câştige vreun meci. Mai mult de atât, cele cinci înfrângeri consecutive i-au trimis pe locul şapte în clasament, în afara poziţiilor de Top 6.

De partea cealaltă, nici cei de la Piteşti nu se pot lăuda cu prea multe reuşite în acest campionat. Gruparea din Trivale se află pe ultimul loc, cu o singură victorie în acest sezon, şi aceea chiar în prima etapă, cu SCM Timişoara.

O victorie pentru trupa lui Todorov îi poate apropia de obiectivul stabilit pentru prima parte a campionatului, şi anume intrarea în Top 6. Totodată, BCMU Piteşti poate reintra în lupta pentru primele şase locuri cu un succes luni seară.

Etapa a 10-a:

Vineri, 13 decembrie: SCM Timişoara – Steaua Bucureşti 84-79;
Sâmbătă, 14 decembrie: CSU Sibiu – Dinamo Bucureşti 89-88, CSM Oradea – Universitatea Cluj 82-84;
Luni, 16 decembrie – ora 18.30: BCMU Piteşti – SCM „U” Craiova.

Clasament: 1. Universitatea Cluj 19 puncte, 2. CSM Oradea 18, 3. CSU Sibiu 17, 4. SCM Timişoara 15, 5. Steaua Bucureşti 13, 6. Dinamo Bucureşti 13, 7. SCM „U” Craiova 12, 8. BCMU Piteşti 10.

Poate te interesează şi / Cârţu îl taxează pe Pițurcă: „Dacă nu-i convine, nimeni nu-l forțează!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS