12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetFinalurile cu emoții, specialitatea casei pentru SCM „U” Craiova

Finalurile cu emoții, specialitatea casei pentru SCM „U” Craiova

-

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a obținut o victorie extrem de importantă duminică seară, în etapa a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Trupa lui Aleksandar Todorov a trecut cu multe emoții de formația BCMU Pitești, cu scorul de 80-76, după ce au reușit un sfert patru foarte bun.

Primul sfert a fost destul de echilibrat, ambele formații prezentând un joc de tatonare și de cunoaștere. La capătul primelor 10 minute, Craiova avea un singur punct avans, 21-20. În actul secund au apărut și erorile în ambele tabere. Craiova a reușit să înscrie doar 11 puncte, ceea ce l-a împins pe tehnicianul gazdelor să aibă mai multe reacții de nemulțumire la adresa elevilor săi. A fost 38-32 la pauză pentru formația lui Florin Nini.

Finalul de joc, din nou alături de „alb-albaștri”

În sfertul al treilea lucrurile s-au schimbat, iar ambele formații au început să puncteze mai des pe tabelă. Dragoș Diculescu și Durrell Pratt au fost într-o zi de șut pentru Craiova. De partea cealaltă, Tasic a deranjat deseori defensiva olteană. Cu o secundă înainte de finalul sfertului, Russel Byrd a reușit o aruncare de trei puncte din colțul terenului de joc. Acela a fost momentul în care a început revenirea echipei gazdă.

În ultimele 10 minute, Piteștiul a pus presiune pe atacurile Craiovei si a rămas în avantaj pe tabelă până spre finalul jocului. Tyler Laser și Dragoș Diculescu au contribuit decisiv pe final. Aceștia au punctat de două ori de la distanță și au reușit să ridice moralul băieților lui Aco Todorov pentru finalul de meci. SCM „U” Craiova s-a impus cu 80-76 și a obținut a doua victorie din noul sezon.

SCM „U” Craiova: Victor Petrache, Durrell Pratt (16), Dragoș Diculescu (14), Russel Byrd (13), Porter Troupe (11), Antonio Năsturescu, Nikolay Stoyanov, Tyler Laser (13), Ionuț Berceanu, Bogdan Țibîrnă (4), Omari Gudul (9), Sabin Bagairea.

În etapa viitoare, „leii” din Bănie vor primi vizita formației Steaua București. Partida este programată pe 3 noiembrie, de la ora 19.00.

Vezi declarațiile de după meci!

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează și: SCM „U” Craiova a avut de tras pentru o victorie cu Buzău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS