10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCM „U” Craiova a avut de tras pentru o victorie cu Buzău

SCM „U” Craiova a avut de tras pentru o victorie cu Buzău

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova s-a impus duminică seară, pe teren propriu, în fața formației Gloria Buzău, cu scorul de 3-2 (21-25, 25-21, 25-21, 22-25,15-13). Partida a contat pentru etapa a 3-a din Divizia A.

Duelul din Bănie a stat sub semnul echilibrului pe întreaga perioadă de joc. Buzoienii au avut un prim set foarte bun, cu mai multe servicii și blocaje care le-au pus probleme elevilor lui Pascu. La finalul primului act, tabela indica 25-21 pentru Gloria Buzău.

„Alb-albaștrii” au revenit în meci și au câștigat setul secund cu același scor, 25-21. Punctele esențiale ale actului al treilea au venit la scorul de 22-21 în favoarea Craiovei. Laurențiu Lică de două ori și Filip Sestan au dus Craiova în avantaj la seturi, scor 2-1.

Formația din Buzău nu a renunțat la meci nici în setul al 4-lea. Aceștia au condus în cele mai multe rânduri și nu le-au dat șansa craiovenilor să treacă în avantaj. Meciul a ajuns până la urmă în decisiv, după 25-21 pentru Gloria Buzău.

Ultimul set a fost cu adevărat interzis cardiacilor. Ambele formații au stat aproape una de cealaltă și s-a jucat până la ultima minge. S-a încheiat în cele din urmă 15-13 pentru SCM „U” Craiova, care ajunge la două victorii în actualul sezon.

Pentru acest joc, Dănuț Pascu a folosit următorul lot: Jovanovic, Olteanu, Filip, Stanislaw, Sestan, Lică, Diaconescu, Călin, Georgescu, Grigoraș, Lupu, Majstorovic, Suson.

După această victorie, oltenii au urcat pe poziția a 5-a în clasament, cu 5 puncte. În etapa viitoare, SCM „U” Craiova va juca tot pe teren propriu, împotriva formației CS Timișoara.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Clinceni – „U“ Craiova, doar 0-0. Ce se întâmplă Piţi?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS