10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetO repriză nu este suficientă! SCM „U” Craiova a cedat la Timișoara

O repriză nu este suficientă! SCM „U” Craiova a cedat la Timișoara

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a fost învinsă luni seară, în deplasare, de formația SCM Timișoara, cu scorul de 84-73. Duelul din Banat a contat pentru etapa a doua, din Liga Națională de Baschet Masculin.

Primele două sferturi au fost de coșmar pentru elevii lui Aco Todorov, care au reușit să înscrie doar 27 de puncte. Atitudinea și concentrarea au lipsit, în timp ce greșelile personale și ratările incredibile de sub coș au făcut ca echipa gazdă să se distanțeze pe tabelă la 21 de puncte. A fost 48-27 pentru timișoreni la finalul primei reprize.

Repriză bună, diferență prea mare

Craiova a intrat mult mai motivată de la cabine și a reușit să recupereze din deficit. Troupe, Diculescu și Pratt au readus speranțele în tabăra Craiovei, după mai multe aruncări bune din afara semicercului. La finalul sfertului al treilea, Timișoara mai avea doar 9 puncte avantaj, 60-51.

Ultimele 10 minute ale meciului au fost și cele mai echilibrate. Ambele echipe au punctat aproape la fiecare atac, iar SCM „U” Craiova nu a mai putut recupera diferența rămasă. S-a încheiat 84-73 pentru SCM Timișoara, iar formația olteană a înregistrat prima înfrângere din acest sezon.

Monyea Pratt a fost principalul remarcat de la Craiova, cu 17 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. Porter Troupe a totalizat 14 puncte, Tyler Laser 12, iar Dragoș Diculescu 10.

În următoarea etapă, SCM „U” Craiova va primi vizita formației BCMU Pitești. Partida va avea loc duminică, 27 octombrie, de la ora 19.30, în Sala Polivalentă din Bănie.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Dragoş Bon, la Repriza de Sud

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS