12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetStepanovski e istorie pentru SCMU Craiova! Panayiotis Yiannaras, noul tehnician al alb-albaştrilor

Stepanovski e istorie pentru SCMU Craiova! Panayiotis Yiannaras, noul tehnician al alb-albaştrilor

SCMU Craiova are parte de un sezon dezastruos în Liga Naţională de Baschet Masculin, iar rezultatele modeste înregistrate până în prezent au coborât formaţia alb-albastră până în play-out-ul competiţiei. Imediat după eşecul din propriu fief cu CS Vâlcea (scor 70-96), Vitaly Stepanovski a dispărut de pe banca oltenilor, iar la Tg. Mureş, în runda precedentă, nu şi-a făcut simţită prezenţa, semn că ceea ce urma să se întâmple era inevitabil.

În cursul zilei de miercuri, oficialii clubului SCMU Craiovei au numit un antrenor străin, cu experienţă la nivel internaţional. Este vorba despre cipriotul Panayiotis Yiannaras, un tehnician care, printre alte echipe de club, a mai antrenat echipa națională a Ciprului, dar și selecționata din Qatar. În ultima perioadă, Panayiotis le-a pregătit pe Apollon Limassol și pe BC Doha. De asemenea, de-a lungul carierei sale, antrenorul în vârstă de 50 de ani le-a mai pregătit şi pe Keravnos B.C şi Enosis Neon Paralimniou

Drept urmare, clubul din Bănie şi Vitaly Stepanovski au renunţat oficial la contract.

„Cipriotul Panayiotis Yiannaras este noul antrenor al echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova. Tehnicianul de 50 de ani are o vastă experiență, fiind fost selecționer al țării sale de origine și al Qatarului. În cariera sa, Yiannaras a antrenat și echipele de top din Cipru: Keravnos B.C, Enosis Neon Paralimniou, Apollon Limassol BC (a câștigat cu această formație Cupa și Supercupa, evoluând și-n cupele europene), dar și pe Qatar SC. Îi urăm să aibă parte de rezultatele dorite la cârma echipei noastre!

Totodată, clubul nostru îi mulțumește lui Vitaliy Stepanovskyy pentru tot ce a realizat la SCM Universitatea Craiova și îi dorește mult succes în viitor!“, se arată în comunicatul Craiovei.

Citeşte şi: Handbal (f) / Duelul orgoliilor! SCMU Craiova – CSM Bucureşti, capul de afiş al săptămânii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS