8.1 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăSportDavid Popovici promite spectacol la Europenele de la Otopeni

David Popovici promite spectacol la Europenele de la Otopeni

David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber, deţinătorul recordului mondial la 1000 m liber, a declarat că se simte bine şi promite spectacol la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni (5-10 decembrie), conform unui interviu acordat site-ului Ligii Europene de Nataţie (LEN).

„Pentru Melbourne (2022) nu ne-am antrenat cu adevărat, ne-am dus să vedem ce se va întâmpla, dar pentru asta (Otopeni 2023) ne-am antrenat mai mult şi am depus mult efort, ceea ce mă face entuziast. Nu am fost niciodată la o competiţie în bazin scurt cu aspiraţii mari, dar la aceasta cred că vor fi acolo sus. Mă simt bine, Europeanul în bazin scurt va fi interesant, sunt sigur că comitetul de organizare va fi grozav şi vom face tot posibilul să fim gazde bune şi să facem spectacol!“, a spus Popovici.

Popovici, care va lua startul în probele de 100 şi 200 m liber, plus probabil în două ştafete, va avea parte de o concurenţă redutabilă din partea britanicilor Tom Dean (campion olimpic la 200 m liber, vicecampion mondial en titre), Duncan Scott (vicecampion olimpic la 200 m liber, campion mondial cu ştafeta de 4×200 m liber) şi Matt Richards (campion mondial la 200 m liber şi la 4×200 m liber) şi a francezului Maxime Grousset (bronz mondial la 100 m liber, vicecampion mondial la 100 m liber în bazin scurt).

Citește și: Tenis de masă / Românii s-au oprit în sferturi în pribele de dublu de la CM

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS