25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVasile Stîngă, dezamăgit după eşecul cu Feroe: „Nu se poate așa ceva la un asemenea nivel“

Vasile Stîngă, dezamăgit după eşecul cu Feroe: „Nu se poate așa ceva la un asemenea nivel“

România s-a făcut de râs și a pierdut cu scorul de 26-28 în Insulele Feroe, iar Vasile Stângă crede că ratările au contat decisiv în meciul din preliminariile Campionatului European.

„Cei din Feroe ne-au arătat că știu handbal bine de tot! Mi-am adus aminte de meciul naționalei cu Kosovo, de acum doi ani. Noi am rămas pe loc și asta este grav. Nici nu știu ce populație are Insulele Feroe! Ei au însă o generație foarte bună, au fost și campioni mondiali la tineret. Din păcate, ratările ne-au omorât în acest meci, dar și eliminările stupide! Nu se poate așa ceva la un asemenea nivel! Au fost greșeli copilărești. Acasă va fi alt meci cu Insulele Feroe! Putem câștiga la București și cred că până la urmă ne vom califica la Euro, a spus Vasile Stîngă, pentru ProSport.

În primele două dispute din grupa 4, jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual au pierdut cu Austria (32-36) şi au învins Ucraina (34-26). Urmează disputa retur cu Insulele Feroe (11 martie) şi cele cu Austria (26 aprilie) şi cu Ucraina (30 aprilie).

Din cele 32 de echipe naţionale aflate la startul calificărilor, 20 vor obţine ”biletul” pentru turneul final din 2024, găzduit de Germania, între 10-28 ianuarie.

Citeşte şi: Handbal / Aplecaţi capul, e ruşine naţională! România, prestaţie caraghioasă în Feroe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS