13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Clubul LPS-CSU Craiova, medaliat de cinci ori la CN Individual U18

Judo / Clubul LPS-CSU Craiova, medaliat de cinci ori la CN Individual U18

În perioada 11-12 februarie, la Craiova, a avut loc Campionatul Naţional Individual U18 de judo, iar LPS-CSU Craiova a fost prezent şi a obţinut rezultate foarte bune. Concursul a fost organizat chiar de către clubul oltean, în sala „Ion Constantinescu“, iar finala a fost transmisă live de Federaţia Română de Judo.

La competiţia din Bănie, LPS-CSU Craiova a obţinut cinci medalii, dintre care una de aur şi patru de bronz. Lorena Manda (CSU Craiova) a luat cea mai valoroasă medalie la cat. -48 kg, în timp ce medaliile de bronz au fost obţinute de către Lucia Grama (-40 kg, CSU Craiova), Darius Florescu (-55 kg, CSU Craiova), Iulia Dică (-44 kg, LPS-CSU Craiova) şi Elena Francu (-48 kg, LPS-CSU Craiova).

Rezultatele poate ar fi fost îmbunătăţite în cazul în care Alexia Usurelu şi Valentina Grigore, două dintre cele mai valoroase sportive ale Craiovei, ar fi fost apte pentru această competiţie.

Mihai Voinea: „Sunt mulţumit de rezultate“

Contactat de GdS, antrenorul sportivilor, Mihai Voinea, s-a arătat mulţumit de rezultate şi speră ca la Finala de Juniori elevii săi să obţină şi mai multe medalii.

„Sunt mulţumit de rezultate per total, cu toate că sunt conştient că se putea şi mai bine de atât. Organizarea eu zic că a fost bună, ne-am descurcat foarte bine şi sper ca sportivii mei să fi învăţat şi mai multe din acest concurs. Trebuie să menţionez faptul că Lorena Manda va participa la Balcaniadă prin medalia de aur obţinută aici, la CN Individual şi sper eu să ajungă chiar şi la Europene. Acum urmează pentru noi Finala de Juniori de la Focşani. Vom avea parte de o deplasare grea, destul de lungă, iar cei aproximativ 10 judoka care vor reprezenta clubul nostru sper să se ridice la nivelul aşteptărilor“, a punctat antrenorul Mihai Voinea.

Citeşte şi: Tenis de masă / Sportivele de la CSM Craiova vor lupta cu Moineşti pentru promovare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS