16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSM Craiova a bătut tot în turul de campionat din Divizia A

Tenis de masă / CSM Craiova a bătut tot în turul de campionat din Divizia A

În weekend-ul trecut, la Dumbrăvița, s-a desfășurat Campionatul Național Echipe Seniori, Divizia A. CSM Craiova, avându-i în componență pe Cristian Bărbulescu, Gabriel Poștoacă, Patrick Anghel și Mihai Nedelcu a trecut pe rând de SCM Gloria Buzau (3-0), Cs Tenis Club Dej (3-0), CS Voința Câmpulung (3-0), CSM Bistrița II (3-0), CS Dumbravița (3-2) şi CS Poli Cluj Napoca (3-2). Toate aceste victorii au făcut ca CSM Craiova să încheie turul de campionat din Divizia A pe primul loc.

Până la meciurile de baraj, mai este un retur la dispoziţie în care CSM Craiova nu-şi poate permite mai mulţi paşi greşiţi. Antrenorul sportivilor olteni, Liviu Nicoli, a mărturisit pentru GdS că are mare încredere că echipa sa va termina pe prima poziţie seria şi că îşi va uşura, automat, misiunea în meciurile finale de promovare.

„Sportivii mei au avut o evoluție foarte bună, au câştigat toate meciurile din seria II şi pot spune că sunt extrem de mulţumit şi de rezultate, dar şi de evoluţii. În luna martie va avea loc returul, unde sperăm să ne aflăm tot pe prima poziție, fapt ce ne va da posibilitatea sa jucam în play-off cu ocupanta locului II din prima serie. Avem un lot valoros și sunt convins că sportivii vor face totul ca la anul să evoluam în Superliga Națională“, a declarat Liviu Nicoli, pentru GdS.

Citeşte şi: Final de tur în Divizia A şi Divizia B! CSU Craiova, în grafic înainte de meciurile decisive

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS