22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu: „E un turneu extraordinar, m-am simțit excelent acasă“

Irina Begu: „E un turneu extraordinar, m-am simțit excelent acasă“

Irina Begu (România, 41 WTA) a ținut un discurs savuros la festivitatea de premiere a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, câștigat după 6-3, 6-3 în finala cu Reka-Luca Jani.

Begu a primit trofeul de la cel mai bun prieten al lui Ion Țiriac, fostul lider ATP Ilie Năstase, care a urmărit finala din tribune, împreună cu soția sa. Irina Begu le-a transmis un mesaj apropiaților ei, dar nu i-a uitat nici pe spectatorii inimoși care au încurajat-o pe tot parcursul competiţiei.

 „A fost o săptămână extraordinară pentru mine și mă bucur că am reușit, după 5 ani, să joc din nou acasă, la București. Vreau să o felicit pe Reka, bravo, ai avut un weekend minunat, felicitări pentru că ai intrat în prima sută! Vreau să mulțumesc sponsorilor, e un turneu extraordinar, m-am simțit excelent din nou acasă. Bravo, Cosmin (n.r. – Cosmin Hodor, directorul turneului), ați ridicat standardele unui turneu de 125!

Sper ca acest turneu să devină o tradiție și să avem din nou acasă turnee și mai mari. Noi, cu siguranță, vom fi aici. Mulțumesc echipei mele, familiei mele, prietenului meu, Răzvan, și tuturor celor care au venit să mă susțină. Mulțumesc și șefei de galerie, Anela!”, a spus Irina Begu.

Citeşte şi: Irina cea „Mare“! Begu este campioană la Ţiriac Foundation Trophy

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS