14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKarate / Daniel Constantinescu şi Adrian Brătescu au susţinut un seminar de autoapărare în Bănie (VIDEO)

Karate / Daniel Constantinescu şi Adrian Brătescu au susţinut un seminar de autoapărare în Bănie (VIDEO)

-

Sala de sport din Gara Craiova a găzduit recent un seminar de autoapărare, la solicitarea senpaiului Adrian Brătescu. Cei vizaţi au fost angajaţii unei firme de pază din Bănie, dar au putut asista şi iubitorii de Kyokushinkai, street-fight şi Tanto-Jitsu | Tanto-Dori.

Lecţia a fost susţinută de Daniel Constantinescu, 6 Dan Sei Budokai Karate şi 2 Dan Kyokushin. De asemenea, acesta este unul dintre reprezentanţii Budokai International Karate Organization (BIKO) şi a Asociaţiei Europene de Guo Lin Qigong în România. Daniel Constantinescu a fost secondat de senpai Adrian Brătescu.

Seminarul de autoaparare şi street-fight a cuprins următoarele teme:

-concepte generale, diferențe față de pregătirea sportivă;
-tehnici de bază, abordare conform principiului „Decât să înveți 1000 de tehnici, mai bine înveți 1000 de feluri de a folosi aceeași tehnică“;
-tehnici de aducere la sol, principii generale pentru lupta la sol;
-Tanto-jitsu / Tanto-dori (tehnici de cuțit / tehnici de apărare contra cuțitului), principii generale pentru lupta cu arme;

Bonus: „Prima măsură de autoapărare este păstrarea sănătății!“ – Qigong, tehnici și exerciții pentru o rutină zilnică și pentru o viață sănătoasă, tehnici și exerciții pentru vindecare și recuperare (afecțiuni ale spatelui, genunchilor, etc).

Foto / video: Alex Vîrtosu
Foto / video: Alex Vîrtosu

VEZI VIDEO!

Seminarul a avut succesul scontat, toţi cei prezenţi neştiind când au trecut cele peste 3 ore de instruire.

„Cu toţii am avut de învăţat câte ceva şi intenţionez să repetăm întâlnirea cu Daniel Constatinescu, pentru că mai sunt destule lucruri de prezentat, elemente care ne pot ajuta în momentele dificile“, a declarat Adrian Brătescu, pentru GdS Sport.

Citeşte şi: Liga Elitelor U16 / Universitatea Craiova luptă cu Farul pentru supremaţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS