10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVasile Stângă îi cere lui Din să acorde atenţie specială arbitrajului

Vasile Stângă îi cere lui Din să acorde atenţie specială arbitrajului

Constantin Din a fost ales, joi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal. Vasile Stângă e de părere că noul președinte Constantin Din ar trebui să aibă ca punct prioritar resetarea arbitrajului la toate eșaloanele.

„Domnul Din știe foarte bine ce se întâmplă în arbitraj. Îi cunoaște bine pe arbitrii care au creat atâtea probleme în handbalul de la noi. Ar trebui să renunțe la serviciile lor și să-i dea afară sau acolo unde este cazul să-i avertizeze, mai întâi, iar dacă greșelile se repetă să nu le mai permită să arbitreze. Arbitrajul a fost cel mai mare rău care s-a putut face handbalului în era Dedu și care a fost tolerat de către fostul președinte.

Noi, cei care am făcut ceva pentru acest sport, atunci când ne-am spus ofurile și ne-am împotrivit lui Dedu, nu am făcut-o pentru a susține un anume candidat, așa cum total greșit a înțeles domnul Dedu. Nu dorim altceva decât binele acestui sport. De aceea îl rugăm pe noul președinte să încerce să rezolve cât mai repede această problemă a arbitrajului, care este cea mai gravă“, a spus Vasile Stângă.

Citeşte şi: Constantin Din, în culmea fericirii: „Iubesc din toată inima handbalul românesc!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS