14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalNicio şansă cu Danemarca. România n-a impresionat nici după revenirea Cristinei Neagu

Nicio şansă cu Danemarca. România n-a impresionat nici după revenirea Cristinei Neagu

România a pierdut cu Danemarca, scor 28-35, în derbi-ul grupei a 2-a pentru calificarea la Campionatul European 2022. Meciul a consemnat revenirea Cristinei Neagu în circuitul echipei naționale, dar rezultatul final este departe de cel dorit.

„Tricolorele” au evoluat lent și previzibil, în timp ce nordicele au impresionat prin coerența lor de pe ambele faze. Danezele au reușit excelent să le anihileze pe Cristina Neagu și Pintea, principalele pericole ale selecționerului Adi Vasile. Oaspeții au primit și multe cadouri de la fetele noastre și au avut de înfruntat puține combinații eficiente. Mai mult de atât, nici handbalistele venite de pe bancă nu au adus vreun plus.

Cristina Neagu s-a întors la echipa națională după o pauză de un an, dar n-a avut o evoluție strălucitoare.

Cele mai bune marcatoare ale partidei au fost Pintea – 6 goluri, Harabagiu – 6, pentru România. De partea cealaltă, Friis a fost cea mai bună jucătoare a danezelor, zece goluri. Cristina Neagu,c are a revenit în echipă, a înscris de trei ori.

Danemarca ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de România, 3 puncte, Austria, 1 punct, Feroe, 0 puncte. Primele două clasate se califică la turneul final.

Citeşte şi: SCM Craiova îşi contureză echipă de top! Katarina Krpez va juca în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS