10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova îşi contureză echipă de top! Katarina Krpez va juca în Bănie

SCM Craiova îşi contureză echipă de top! Katarina Krpez va juca în Bănie

SCM Craiova îşi face echipă de top pentru sezonul viitor din Liga Florilor. Extrema sârbă Katarina Krpez Slezak a semnat cu gruparea din Bănie şi va evolua în alb-albastru din sezonul viitor, a anunţat, miercuri seară, clubul, pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 33 de ani, Krpez Slezak evoluează pe postul de extremă dreapta şi vine la Craiova de la Krim Ljubljana, având 66 de goluri marcate în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Katarina a fost căpitanul naţionalei Serbiei şi golghetera Campionatului European din 2018. Ea a fost desemnată de trei ori cea mai bună marcatoare a campionatului din Ungaria. În palmaresul său mai intră şi medalia de argint la Mondialul din 2013.

Krpez Slezak a evoluat timp de şase sezoane în Ungaria, la Erd NK (2014-2020), după care a jucat un sezon la Rostov pe Don (2020-2021), înainte de a ajunge la Krim Ljubljana.

Reamintim că SCM Craiova a mai transferat deja pentru sezonul viitor alte două jucătoare din Muntenegru, portarul Anastasija Babovic şi extrema stânga Dijana Mugosa.

Citeşte şi: Misiune îndeplinită! Voleibaliștii din Bănie au luat toate punctele la Dej

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS