5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSCM Craiova a „detonat bomba“! Victorie uriaşă la Brăila în doar 10 jucătoare

SCM Craiova a „detonat bomba“! Victorie uriaşă la Brăila în doar 10 jucătoare

SCM Craiova a făcut un meci uimitor la Brăila, în etapa a 11-a din Liga Florilor. Cu doar 10 jucătoare apte pentru acest joc, dintre care un singur portar, handbalistele din Bănie au făcut adevărate miracole pe terenul uneia dintre formaţiile puternice ale campionatului. Cu multă dăruire şi ambiţie, dar şi cu un portar în zi de graţie, fetele noastre au reuşit să dea peste cap toate calculele şi să învingă cu scorul de 32-29 o echipă care nu prea ştie să piardă pe teren propriu. La final de meci a urmat descătuşarea, mare bucurie la mijlocul terenului, iar noi, cei din spatele micului ecran, am primit răspunsul mult aşteptat: ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă din campionat!

Prima repriză a fost una extrem de disputată, în care s-au marcat foarte multe goluri, iar spectacolul a fost garantat. Defensivele nu au funcţionat la capacitate maximă în acest joc, dar Craiova a demonstrat că este o forţă a campionatului în ciuda problemelor de lot, dar şi a locului ocupat în clasament. La cabine s-a intrat cu un avantaj de doar două goluri în favoarea gazdelor, scor 20-18.

O repriză secundă de „pus în ramă“

În repriza secundă, ceva s-a întâmplat în jocul oltencelor. Defensiva s-a reglat, atacul a fost la un nivel superior, iar jocul a căpătat din ce în ce mai multă culoare. Melanie Bak a făcut un meci de-a dreptul incredibil, reuşind să înscrie nu mai puţin de 15 goluri. De asemenea, la victoria mare de la Brăila au contribuit şi Loken şi Cîrstea, care au punctat în momentele cheie ale meciului. La final, scorul a fost 32-29 pentru SCM Craiova, care a produs o nouă surpriză a campionatului.

În clasament, oltencele au ajuns la cota 17 şi sunt pe locul al 9-lea, dar diferenţa până la poziţia a 5-a este de doar două puncte.

Citeşte şi: SCMU Craiova n-a forțat cu Știința București, dar a câștigat convingător

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS