12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiLucian Zlotea: „Am dovada că se poate, că fetele au valoare“

Lucian Zlotea: „Am dovada că se poate, că fetele au valoare“

SCMU Craiova a dispus clar de Turda cu 3-0, sâmbătă seară, dar jocul fetelor a încântat pe tot parcursul partidei. Antrenorul Craiovei, Lucian Zlotea, s-a arătat mai mult decât mulţumit de prestaţia elevelor sale din acest joc şi îşi doreşte ca în fiecare meci să ne prezentăm cu o atitudine cel puţin la fel de bună ca în partida cu Turda.

„Am vrut toate punctele şi se pare că am şi reuşit. Fetele s-au simţit foarte bine astăzi, s-au mobilizat, au jucat foarte bine şi ţin să le felicit. Am jucat ca o echipă, ne-am zbătut pentru fiecare punct şi cam aşa îmi doresc să arătăm de la meci la meci. Nu a fost un meci deloc uşor, chiar dacă a fost 3-0. Cele de la Turda au o echipă periculoasă, dar acum am fost peste ele, ne-am ridicat la nivelul meciului şi al adversarului. Nu putem spune că ne aşteptam dinainte la 3-0, dar asta ne-am dorit cel mai mult. S-a muncit mult pentru acest rezultat şi mă bucur că acum am dovada că se poate. Fetele au demonstrat că au valoare şi trebuie să jucăm la fel în fiecare meci. Toate victoriile sunt importante, pentru că orice punct contează în acest campionat. Aşa cum victoria de azi a fost extrem de mare, la fel a contat şi succesul de la Bacău, pentru că suntem în luptă directă cu aceste formaţii. Contează mult să învingi echipele contracandidate“, a declarat Lucian Zlotea.

Ramona Marciu: „Rezultatul ne onorează“

De asemenea, şi căpitanul grupării din Bănie, Ramona Marciu, a mărturisit că echipa s-a pregătit special pentru acest joc şi promite mai multe puncte în returul campionatului.

„A fost o victorie extrem de importantă, dar şi muncită. Ne-am pregătit mult pentru acest joc, iar acum, la final, rezultatul ne onorează. Ne-am dorit clar 3-0 în acest meci sau o victorie de trei puncte, în niciun caz să pierdem vreun punct. Am trecut printr-un tur de campionat dificil, pentru că problemele de sănătate de la startul sezonului nu ne-au dat pace mult timp. Am pierdut câteva puncte importante, apoi ne-am revenit mai greu, dar sperăm ca pe viitor să fie totul aşa cum ne dorim. Dacă vom juca în efectiv complet la fiecare meci, cu siguranţă vom putea obţine mai multe puncte în retur“, a punctat şi Ramona Marciu.

Divizia A1, Etapa 11 (ultima a turului):

Sâmbătă, 18 decembrie: Dinamo – Universitatea Cluj 3-0, Ştiinţa Bacău – Medgidia 0-3, SCMU Craiova – Turda 3-0, Rapid – Mioveni 3-0;
Luni, 20 decembrie – ora 17.00: Târgovişte – Alba Blaj;
Partida dintre Voluntari şi Lugoj s-a disputat după închiderea ediţiei.

Clasament: 1. Alba Blaj 30 puncte (30:2), 2. Târgovişte 25 (28:9), 3. Voluntari 23 (27:12), 4. Medgidia 22 (25:15), 5. Lugoj 21 (24:12), 6. Rapdi 20 (22:14), 7. Dinamo 16 (20:22), 8. Mioveni 12 (17:24), 9. SCMU Craiova 9 (12:26), 10. Ştiinţa Bacău 7 (9:25), 11. Turda 3 (5:27), 12. Universitatea Cluj 1 (2:33).

Citeşte şi: O victorie uriașă! SCMU Craiova nu i-a dat nicio șansă Turdei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS