12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiO victorie uriașă! SCMU Craiova nu i-a dat nicio șansă Turdei

O victorie uriașă! SCMU Craiova nu i-a dat nicio șansă Turdei

Voleibalistele de la SCMU Craiova au încheiat anul 2021 perfect! Cu mare nevoie de puncte după un tur de campionat cu bune și cu rele, fetele pregătite de Lucian Zlotea au defilat în partida cu Turda, una considerată de șase puncte avănd în vedere lupta directă dintre cele două echipe la retrogradare. A fost 3-0 (25-19, 25-19, 25-22) pentru SCMU Craiova, care a făcut 9 puncte în clasament, a sărit peste Bacău și și-a îndeplinit cu brio ultima misiune pe anul acesta.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului, cu un plus în dreptul formației vizitatoare. Turda s-a aflat în avantaj pe tabelă o bună parte din set, până la scorul de 16-15. Din acel moment au ieșit la rampă execuțiile sigure ale Jelenei Cvijovic și ale Ramonei Marciu, care au dus Craiova în față pe tabelă. Treptat, încrederea oltencelor a crescut, precum și avantajul pe tabelă, iar la finele primului act scorul era 25-19 în favoarea trupei lui Zlotea.

Vizibil afectată de startul mai slab de meci, Turda a pornit cu stângul și în setul al doilea. Craiova s-a distanțat repede la 7-4 și a făcut legea pe parchet și în minutele care au urmat. Vizibil mai valoroasă la toate capitolele decât Turda, gruparea din Bănie nu a ezitat să puncteze ori de câte ori a avut ocazia și a reușit, în cele din urmă, să-și dubleze avantajul la seturi după 25-19.

Totul perfect până la final

Setul al treilea s-a dovedit, într-un final, că a fost și ultimul al meciului, pentru că SCMU Craiova nu a vrut să prelungească suspansul prea mult. Puțin mai relaxate după ce s-au văzut cu sacii în căruță, oltencele nu au mai forțat, iar Turda a încercat să se agațe de ce mai poate în acest joc. S-a mers din aproape în aproape până spre final când SCMU a scâpat, din nou, în câștigătoare (25-22).

Acesta a fost ultimul meci al anului pentru SCMU Craiova, care, cu ocazia victoriei cu Turda, a bifat și primul succes pe teren propriu de la promovarea în Divizia A1.

Citește și: Monica Niculescu, la un singur pas de trofeul de la Limoges, în proba de dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS