5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMega-surpriza de la US Open! Campioana Osaka, eliminată de o puștoaică

Mega-surpriza de la US Open! Campioana Osaka, eliminată de o puștoaică

​US Open a rămas fără campioana en-titre, Naomi Osaka, cea care a părăsit surprinzător competiția încă din turul al treilea. Nipona a fost învinsă de ocupanta locului 73 WTA, Leylah Fernandez, o jucătoare de doar 18 ani.

Favorită numărul trei, Osaka a condus cu 1-0 la seturi și a avut break în față și în cel de-al doilea (a servit la 6-5 pentru a închide partida). Nu a fost însă suficient, iar Leylah Fernandez a reușit să întoarcă soarta disputei. După un meci de două ore și 4 minute, jucătoarea din Canada (19 ani) s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 7-6(2), 6-4.

Leylah Fernandez se va duela în optimi cu Angelique Kerber (favorită 16).

La finalul partidei, Naomi Osaka a făcut o criză de nervi pe teren, a dat cu racheta de pământ, iar la conferința de presă a făcut un anunț care a surprins toată asistența. Întrebată de jurnaliștii prezenți în sală ce planuri are după înfrângerea de la US Open, Osaka i-a surprins pe toți cu răspunsul oferit. Asiatica a izbucnit în lacrimi și a spus că nu știe când va mai juca tenis.

„Ca să fiu sinceră, simt că sunt într-un punct în viață în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare. Nu știu când o să mai joc tenis, care e următorul meu meci. Cred că voi lua o pauză pentru o vreme. În ultima vreme când câștig nu mai simt nicio bucurie. Mă simt ușurată, atâta tot. Când pierd mă simt foarte tristă. Nu cred că asta e normal. Vreau să mă distanțez de aceste stări“, a spus japoneza.

Citește și: Halep, aproape de forma care a consacrat-o! Românca, victorie superbă cu Rybakina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS