19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJovan Markovic: „M-a surprins convocarea, mă aşteptam la U21“

Jovan Markovic: „M-a surprins convocarea, mă aşteptam la U21“

Tânărul atacant al Universităţii Craiova, Jovan Markovic (20 ani), convocat în premieră la prima reprezentativă a României, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a fost surprins de acest lucru. De asemenea, acesta a mărturit şi ce îşi doreşte de la duelul cu Rapid, de sâmbătă seară.

„E un pas foarte mare pentru mine, sper să mă impun, sper să prind minute, să debutez şi pe viitor să fiu convocat de fiecare dată. M-a surprins convocarea, nu mă aşteptam la echipa mare, mă aşteptam la Under-21, dar mă bucur că am ajuns acolo şi sper să o ţin tot aşa. În primul rând, m-aş bucura să fac un meci cât mai bun cu Rapid, să câştige echipa, indiferent dacă marchez eu sau alt jucător. Sper să câştigăm, să aducem cele trei puncte. La Universitatea este tot timpul presiune dacă vrem să ne batem la campionat, dar mai sunt foarte multe etape şi avem timp să recuperăm’“, a punctat Jovan Markovic.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a salutat convocările jucătorilor Universităţii la loturile naţionale, Jovan Markovic la prima reprezentativă, Vladimir Screciu şi Alexandru Cîmpanu la selecţionata Under-21 şi Ştefan Baiaram la naţionala Under-20.

„Mă bucur pentru fiecare jucător selecţionat la echipele naţionale şi mi-aş dori să avem cât mai mulţi, chiar dacă îi pierd o perioadă îndelungată. De aceea fac fotbal, de aceea muncesc zi de zi, să joace la echipa naţională”, a spus Reghecampf

Citeşte şi: Reghecampf: „Trebuie să se vadă pe teren ceea ce am pregătit pentru acest meci“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS