11.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova a înaintat o plângere penală împotriva clubului FCU

Universitatea Craiova a înaintat o plângere penală împotriva clubului FCU

Universitatea Craiova nu mai tace! Clubul din Bănie se pare că ia atitudine şi nu mai acceptă ca echipa patronată de Adrian Mititelu să se mai folosească de numele şi identitatea echipei. S-a formulat deja o plăngere penală împotriva echipei patronate de familia Mititelu vor mai urma şi altele pe viitor dacă lucrurile nu se reglementează. De asemenea, se va solda cu plângeri penale și împotriva elementelor din mass-media care vor găzdui, promova ori înlesni propagarea de informații mincinoase

Astfel, clubul Universitatea Craiova a făcut plângere penală entității U Craiova 1948 SA și reprezentanților pentru săvârșirea a mai multor infracțiuni: Contrafacerea unei mărci, folosirea unei firme și embleme de natură să producă confuzie cu cele folosite ilegitim de alt comerciant, punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse similare, producerea în orice mod, oferirea spre vânzare și vânzarea unor mărfuri purtând mențiuni false privind mărcile, alte tipuri de proprietate intelectuală, în scopul de a îi induce în eroare pe ceilalți comercianți și fals informatic.

În plângere sunt precizate hotărârile care au constatat faptul că U Craiova 1948 Club Sportiv SA, prin contractul de asociere cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, are dreptul exclusiv de a folosi mărcile „Universitatea Craiova” și „Știința Craiova”. 

„U Craiova 1948 SA, prin reprezentanții săi Mititelu Gigi Adrian, Mititelu Gabriela, Mititelu Adrian Marin, ori alți angajați ai societății cunosc și cunoșteau faptul că denumirile Universitatea Craiova ori Știința Craiova au caracter notoriu, nu le aparțin și desemnează activitatea sportivă desfășurată de Clubul Sportiv Universitatea Craiova înființat în 1948,” stă scris în plângerea formulată. 

Citeşte şi: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 1-0, în imagini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS