11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB – „U“ Craiova / Dragoș Bon: „Trebuie să arătăm că avem tărie de caracter“

FCSB – „U“ Craiova / Dragoș Bon: „Trebuie să arătăm că avem tărie de caracter“

-

Antrenorul secund al formației Universitatea Craiova, Dragoș Bon, rămas la cârma echipei după demiterea lui Marinos Ouzounidis, a vorbit astăzi despre derbiul cu FCSB. Confrunarea din etapa 2 a Ligii 1 este programată duminică, de la ora 21.30, pe Arena Națională.

„Ne aflăm în fața unei partide foarte importante pentru noi, un adevărat derbi. Sper să ne ridicăm la așteptările publicului și a suporterilor noștri. Victoria este foarte importantă, pentru că venim după un rezultat nefericit, o înfrângere în Conference League, și avem nevoie de stabilizare. Avem nevoie de o revanșă în fața suporterilor noștri, pentru că nu asta așteptau de la noi. Prin prisma acestui derbi sper să facem acest lucru și să ne recăpătăm încrederea, să aducem bucuria și mândria în rândul suporterilor noștri“, a spus Dragoș Bon.

„În Albania a fost un eșec dureros, ne-a readus aminte ce s-a întâmplat anul trecut, la Tbilisi. Speram să nu mai trecem prin aceste momente, dar se pare că nu ne-am învățat toată lecția de anul trecut. Băieții au suferit, pentru că nu-și doreau un asemenea eșec. Dar de asta este frumos fotbalul, pentru că te poți reabilita imediat cu o victorie“, a completat interimarul Științei.

Îi pare rău pentru demiterea lui Marinos Ouzounidis

Dragoș Bon a vorbit puțin și pe tema înlăturării tehnicianului grec, Marinos Ouzounidis. Acesta speră ca mutarea conducerii să aibă un efect pozitiv asupra lotului.

„Problema șocului o vom vedea pe teren. Cu toții ne dorim să fi un șoc pozitiv. Îmi pare rău că Mister nu se mai află printre noi, dar asta este viața antrenorilor. Băieții au ocazia să arate că au trecut cu bine peste aceste întâmplări nefericite, adică peste înfrângerea din Conference League și despărțirea de Marinos, prin partida care va urma duminică seară. Nu este plăcut când se petrec schimbări la nivelul băncii tehnice, dar ăsta este fotbalul și trebuie să trecem peste. Trebuie să arătăm că avem tărie de caracter, mândrie, spirit de echipă și determinare în jocul cu FCSB“, a punctat tânărul antrenor.

„Îi aștept cu drag pe suporteri la București și le mulțumesc că au fost permanent lângă noi și ne-au susținut. Știu că indiferent de ceea ce s-a întâmplat ei vor fi mereu lângă echipă. Sper să nu-i dezamăgim și să le facem o seară fericită“, a încheiat Dragoș Bon.

CCA a anunțat brigada

Derbiul de pe Arena Națională va fi arbitrat de Istvan Kovacs (Carei). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu (București), respectiv Ovidiu Artene (Vaslui). Al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan (București).

Observator din partea CCA a fost desemnat Eduard Dumitrescu (Pitești).

Citește și: Oficial: Marinos Ouzounidis a fost demis de la Universitatea Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS