10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDin nou aur pentru Larisa! Bârna nu mai are niciun secret pentru gimnasta noastră

Din nou aur pentru Larisa! Bârna nu mai are niciun secret pentru gimnasta noastră

După ce sâmbătă s-a ales cu medalia de bronz la paralele, Larisa Iordache (24 de ani), faimoasa gimnastă româncă, a izbutit să obțină aurul în finala Cupei Mondiale de la Cairo (Egipt), la bârnă. Sportiva a fost notată cu 13,366. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Diana Varinska (Ucraina), respectiv Zeyna Ibrahim (Egipt).

Federația Română de Gimnastică a avut un mesaj pentru Larisa Iordache, postat pe pagina de Facebook, după performanța obținută.

„Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi Maria Holbură și Marian Drăgulescu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo!”, se arată în mesajul postat de FRG, pe Facebook.

Larisa Iordache va participa la Jocurile Olimpice, competiție care va începe în data de 23 iulie.

„Fix după ce m-am accidentat în 2017, dacă intram în sala de gimnastică, aveam un gol în stomac și pur și simplu mă apuca plânsul pentru că nu puteam să fac și eu. Am încercat o perioadă să ies din gimnastică de tot, nici măcar la televizor nu m-am uitat. Mi-era greu să urmăresc pentru că știam că și eu puteam să fiu acolo. Recuperarea a mers greu, timpul se scurgea la fel și mă simțeam nefolositoare”, declara Larisa Iordache, în luna aprilie, pentru GSP.

Citeşte şi: Begu şi Podoroska, de neoprit! Românca va juca în sferturile de dublu de la Paris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS