20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliştii Craiovei continuă seria meciurilor din LNBM

Baschetbaliştii Craiovei continuă seria meciurilor din LNBM

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova nu are timp deloc de odihnă! După turneul desfăşurat în Bănie, la finele săptămânii trecute, trupa lui Aco Todorov va disputa, joi şi vineri, alte două partide importante din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Pe rând, alb-albaştrii se vor duela cu Athletic Constanţa (joi, ora 17.00) şi CSO Voluntari (vineri, ora 18.45).

SCMU vine după un turneu cu bune şi cu rele, disputat chiar în sala Polivalentă, din Bănie. După ce în prima zi totul a fost aşa cum şi-au dorit, iar victoria cu BCMU Piteşti a venit fără doar şi poate, duminică lucrurile au stat altfel. Mai mult de atât, pe lângă faptul că au cedat la doar o posesie partida cu gruparea din Sibiu (72-70), craiovenii s-au ales şi cu o mare sperietură. Dragoş Diculescu, căpitanul şi unul dintre jucătorii de bază ai echipei, s-a accidentat pe finalul meciului şi a fost înlocuit. Doar că, spre bucuria tuturor, acesta va fi apt de joc pentru meciurile următoare.

De partea cealaltă, putem spune că a ieşit soarele şi pe strada celor de la Athletic Constanţa. După 16 înfrângeri consecutive, modesta formaţie constănţeană a obţinut două victorii frumoase, cu Miercurea Ciuc şi CSM Focşani, iar încrederea a crescut vizibil. Cealaltă adversară a Craiovei de la acest turneu, CSO Voluntari, se află într-o formă de excepţie. Echipa ilfoveană are trei victorii consecutive, ce-i drept, contra unor echipe mai slab cotate, dar se află, în continuare, în „coasta“ celor de la CSU Sibiu şi U-BT Cluj.

În clasament, SCMU Craiova se află pe locul al 5-lea, cu 25 de puncte după 15 meciuri disputate, cu două mai puţine decât formaţiile din top.

Citeşte şi: Încă un eşec. SCM Craiova continuă rezultatele negative şi după meciul cu Cisnădie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS