14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Alexandru Raicu, medaliat cu aur la Grand Slam-ul de la Tel Aviv

Judo / Alexandru Raicu, medaliat cu aur la Grand Slam-ul de la Tel Aviv

Alexandru Raicu a fost cel mai bun sportiv la categoria 73 kg, la turneul Grand Slam de judo de la Tel Aviv. Judoka din România a câștigat cele 5 meciuri din cea mai importantă competiție a sezonului.

Alexandru Raicu a fost irezistibil pe tatami la Tel Aviv și i-a învins pe toți cei care au încercat să-i stea în cale. În primul tur l-a întrecut pe Lukas Reiter, în „optimi” a trecut de moldoveanul Victor Sterpu, iar în „sferturi” a câștigat în fața unui reprezentant al țării gazdă: israelianul Tohar Butbul. Sportivul român și-a continuat apoi drumul spre trofeu, după ce l-a învins în semifinale pe georgianul Nugzari Tatalaşvili, iar în finală a câștigat în fața italianului Giovanni Esposito.

La feminin, Ştefania Adelina Dobre a ocupat locul 7 la cat. 63 kg. După două meciuri câștigate a fost învinsă de olandeza Sanne Vermeer, iar în primul tur al recalificărilor a pierdut în faţa israeliencei Gili Sharir. La cat. 81 kg, Marcel Cercea a pierdut în turul al doilea în faţa azerului Hidaiat Heidarov, iar Serafima Moscalu a fost învinsă în primul tur la cat. 70 kg de Maria Perez (Porto Rico).

România a deplasat 9 sportivi la concursul de la Tel Aviv, sâmbătă urmând să evolueze ultimul reprezentant al ţării noastre, Vlăduţ Simionescu (cat. +100 kg).

Citește și: Daniil Medvedev s-a calificat în finala Openului Australiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS