16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalGhinionul se ține scai! România a rămas fără Crina Pintea la turneul final

Ghinionul se ține scai! România a rămas fără Crina Pintea la turneul final

La ultimele teste pentru COVID-19, Crina Pintea, pivotul naționalei de handbal feminin și una dintre cele mai valoroase jucătoare tricolore, a fost depistată pozitiv la coronavirus. Astfel, jucătoarea nu va putea participa la competiția mult așteptată, din Danemarca.

Se pare că acesta a fost și motivul pentru care selecționerii Bogdan Burcea și Robert Licu nu au anunțat încă lotul care va face deplasarea la turneul final, informează Prosport.

Aici nu se termină problemele! În cadrul echipei sunt temeri că și alte jucătoare ar fi putut contacta noul coronavirus, având în vedere că Pintea s-a antrenat în ultimele zile alături de toate colegele de la lotul național. Pe postul de pivot, România va miza pe Lorena Ostase, de la CSM Slatina, și Alexandra Subțirică de la Gloria Buzău. 

Crina Pintea a fost cel mai bun jucător la ultimul Euro din 2018, unde România a ocupat locul 4. 

Handbalistele care nu au contactat virusul: Denisa Dedu, Laura Moisă, Ana Maria Țicu, Iulia Dumanska, Ana Maria Iuganu, Andreea Rotaru, Alexandra Subțirică, Laura Popa, Eliza Buceschi.

Turneul final Euro 2020 se desfășoară în perioada 3-20 decembrie în Danemarca, iar România face parte din grupa D, alături de Germania, Norvegia și Polonia.

Citește și: Baschet / Nicio șansă! Tricolorii, învinși fără drept de apel de Polonia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS