21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „A fost o bucurie foarte mare că am reușit să câștig cu Hercog”

Simona Halep: „A fost o bucurie foarte mare că am reușit să câștig cu Hercog”

Simona Halep (2 WTA) a oferit un interviu după meciul dramatic cu Polona Hercog (45 WTA) din primul tur al turneului WTA de la Praga, câștigat în 3 seturi: 6-1, 1-6, 7-6(3).

„A fost mai greu pentru ea la început de meci, a fost mai emotivă decât mine probabil. Am început meciul solid, cu o tactică bună. Apoi a început să îmi dea niște scurte și a rupt ritmul. Dar a contat foarte mult că am stat concentrată pe meci și nu am cedat deloc. Faptul că am câștigat în decisiv, 7-6, așa cum am terminat în februarie, a fost plăcut, îmi dă încredere. E greu de spus ce am de îmbunătățit. Mereu e ceva de îmbunătățit, de lucrat. Serviciul nu a mers deloc, dar de celelalte lovituri sunt mulțumită. A fost greu să îmi găsesc pașii, să stau fizic un meci întreg, am obosit după primele 2 seturi, dar e ceva normal. Mă așteptam să întâmpin greutăți, nu am mai jucat un meci oficial de mult timp”, a declarat Halep, pentru Digi.

„A fost o bucurie foarte mare că am reușit să câștig acest meci. Pentru toată lumea este importantă revenirea, în condițiile puțin ciudate. Nu a fost ușor, dar trebuie să ne acomodăm. Respectăm regulile și cu siguranță va fi din ce în ce mai bine. Îmi doresc foarte mult să revenim la normalul nostru”, a adăugat Simona.

Halep: O cunosc foarte bine pe Krejcikova

În turul 2 de la Praga, Simona o va avea ca adversară, joi, pe cehoaica Barbora Krejcikova (118 WTA). Cele două au o singură întâlnire directă la activ, în primul tur al turneului de la București, în 2016, tot pe zgură. Simona s-a impus atunci în 3 seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1. 

„O cunosc foarte bine pentru că a fost sau este în continuare numărul 1 la dublu (n.red. este numărul 8 la dublu) și am avut ocazia să o urmăresc de foarte multe ori la turnee. Este o jucătoare cu un joc foarte solid. Va fi dificil, dar sunt încrezătoare, îmi doresc să fiu din nou pe teren aptă 100% de joc și să câștig”, a apunctat campioana de la Wimbledon.

Citeşte şi: Simona Halep, victorie muncită cu Polona Hercog

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS