16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGeorgienii nu sunt impresionaţi de Craiova: „Este o echipă necunoscută”

Georgienii nu sunt impresionaţi de Craiova: „Este o echipă necunoscută”

Universitatea Craiova va debuta în noul sezon european pe terenul formaţiei Lokomotive Tbilisi, una dintre echipele importante din Georgia. Chiar dacă vor avea de făcut o deplasare ce cel puţin 8 ore, alb-albaştrii rămân principalii favoriţi la calificarea în faza următoare a competiţiei.

Antrenorul lui Lokomotive Tbilisi, Giorgi Chiabrishvili, a precizat pe site-ul oficial al clubului georgian că a început să o studieze pe Universitatea şi este la curent cu faptul că gruparea din Bănie are în componență câțiva internaționali. De asemenea, tehnicianul ştie că viitoarea adversară din primul tur din Europa League s-a luptat pentru titlu în România până în ultima etapă.

Cunosc câte ceva despre Universitatea Craiova, iar forţa acestei echipe este indicată în primul rând de faptul că această echipă a terminat pe locul doi în campionatul României. Apoi, are în componenţă jucători care au evoluat în naţionalele României şi Albaniei (Kamer Qaka). De asemenea, au un portar destul de bun, care a evoluat pentru echipele naţionale de juniori are Italiei”, a declarat tehnicianul lui Lokomotive Tbilisi.

Căpitanul formației din Georgia, Davit Ubilava, a declarat că nu ştie nimic despre Universitatea şi că se vor pregăti pentru acel joc.

Este o echipă necunoscută și nu am ce să spun acum despre ea. Eram pregătiţi pentru oricare dintre potențialii adversari. Vom studia bine Craiova”, a spus Davit Ubilava.

Ştiinţa, de şase ori cât Lokomotive

În sezonul precedent, încheiat în decembrie, Lokomotive Tbilisi a încheiat pe locul 4, ultimul care duce în Europa League, cu 55 de puncte.Golgheterul echipei din stagiunea precedentă a fost atacantul Irakli Sikharulidze (30 de ani), care a marcat 17 goluri. El este și cel mai bine cotat jucător din lotul echipei sale – 300.000 de euro.

Cu un lot estimat la doar 4,3 milioane de euro, formația din Tbilisi, antrenată de Giorgi Chiabrishvili (40 de ani), ocupă locul 6, cu doar 12 puncte acumulate în nouă etape. De partea cealaltă, Universitatea Craiova se poate lăuda cu un lot de aproape șase ori mai valoros, cotat la 23,85 milioane de euro, conform transfermarkt.

Citeşte şi: Gustavo a plecat iar de la Universitatea, dar împrumut. Vezi unde va juca!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS