10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPreședintele ATP critică atitudinea participanților la Adria Tour

Președintele ATP critică atitudinea participanților la Adria Tour

Preşedintele Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (ATP), Andrea Gaudenzi, a criticat atitudinea participanţilor la Adria Tour, unde au fost consemnate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, acesta a subliniat că situaţia actuală va servi pentru ca evenimentele să fie mai sigure.

„Este ca atunci când copiii tăi încep să urce pe bicicletă şi trebuie să-şi pună casca. Ei îţi spun că nu şi nu. Apoi urcă pe bicicletă şi cad. Începând de atunci îşi pun cască. Acum ştim cu toţii că ne putem infecta uşor, aşa că vom avea mult mai multă grijă”, a afirmat oficialul ATP.

Djokovic a devenit ţinta criticilor după cazurile pozitive de la Adria Tour, competiţie care s-a derulat fără respectarea măsurilor de distanţare socială. Presa croată a relatat că jucătorii au participat la petreceri, la şedinţe foto, la întâlniri cu fanii, fără niciun fel de protecţie anticoronavirus. 1

Ultimele etape din Adria Tour au fost anulate

Ultimele două etape din cadrul circuitului demonstrativ Adria Tour, organizat de liderul mondial Novak Djokovic, au fost anulate în urma infectărilor cu noul coronavirus.

Participanţii la Adria Tour ar fi urmat să ajungă în Bosnia, pentru a juca la Banja Luka pe 3 şi 4 iulie. Turneul se încheia pe 5 iulie cu un meci demonstrativ la Sarajevo între Djokovic şi cel mai bun tenisman bosniac, Damir Dzumhur (107 ATP).

Din cauza evenimentelor din ultimele zile, noi am decis că lucrul cel mai important acum este stabilizarea situaţiei epidemiologice”, a explicat în comunicat Djordje Djokovic, fratele liderului mondial.

Citește și: Încă un șoc în lumea tenisului. Novak Djokovic, testat pozitiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS