11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFormula 1 / Marele Premiu al Canadei, amânat din cauza pandemiei

Formula 1 / Marele Premiu al Canadei, amânat din cauza pandemiei

Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, care trebuia să aibă loc între 12 şi 14 iunie, la Montreal, a fost amânat pentru o dată nedeterminată din cauza pandemiei de coronavirus.

„În cursul ultimelor luni, am comunicat constant cu membrii Formulei 1, precum şi cu reprezentanţii oraşului Montreal, cu Tourisme Montreal şi cu guvernele provincial şi federal. Am urmărit directivele emise de oficialii responsabili cu sănătatea publică. Drept consecinţă, ne conformăm recomandărilor experţilor”, se arată într-un comunicat.

„Vom fi pregătiţi să găzduim cursa cu braţele deschise pe circuitul Gilles Villeneuve când situaţia o va permite”, a adăugat Francois Dumontier, directorul executiv al Marelui Premiu al Canadei.

„Chiar dacă mai avem de aşteptat un pic, vom prezenta un spectacol grandios în acest an”, la Montreal, a promis conducătorul Formulei 1, Chase Carey.

Aceasta este a noua cursă anulată (Australia, Monaco) sau amânată (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan, Canada) din acest sezon de Formula 1.

Următoarea cursă din calendar este Marele Premiu al Franţei, programat pe 28 iunie, pe circuitul Paul-Ricard.

Citește și: Bundesliga s-ar putea relua cu maximum 239 de persoane pe stadion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS