17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBundesliga s-ar putea relua cu maximum 239 de persoane pe stadion

Bundesliga s-ar putea relua cu maximum 239 de persoane pe stadion

Liga germană de fotbal a stabilit criteriile de disputare a meciurilor cu porţile închise, în cazul reluării campionatului naţional. În ciuda pandemiei de coronavirus, germanii iau în calcul ca numărul maxim de persoane permise pe stadion să fie de 239, informează cotidianul Bild, citat de Agerpres.

Oficialii ligii doresc ca meciurile din Bundesliga să se reia la începutul lunii mai. Au analizat mai multe scenarii pentru a permite relansarea competiţiei, întreruptă pe 11 martie. Una dintre măsurile avute în vedere o reprezintă disputarea partidelor cu porţile închise și cu 239 de persoane autorizate pe stadion, în cursul unei partide.

Astfel, se va permite accesul pe teren şi în jurul acestuia pentru 126 de persoane, inclusiv jucători, antrenori, medici, difuzori tv şi copii de mingi (pentru ultimii, numărul maxim a fost fixat la patru). De asemenea, în tribune vor fi autorizate 113 persoane, printre care şi un serviciu de securitate redus şi câţiva jurnalişti.

Mai multe echipe din prima ligă germană şi-au reluat săptămâna aceasta pregătirile, în formule reduse, în frunte cu campioana en titre, Bayern Munchen.

Citește și: Marcello Lippi nu concepe reluarea Seriei A în plină pandemie și cu modificări

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS