10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarcello Lippi nu concepe reluarea Seriei A în plină pandemie și cu modificări

Marcello Lippi nu concepe reluarea Seriei A în plină pandemie și cu modificări

Marcello Lippi, selecţionerul care a adus Italiei ultimul titlu mondial din istoria sa, doreşte ca actuala ediţie din Serie A să se reia, „fără play-off sau altă formulă“. Și asta numai după ce criza generată de pandemia de coronavirus va fi depăşită.

„Contează mai puţin dacă meciurile se vor disputa sau nu cu porţie închise. Nu aceasta este problema. Problema este că va fi imposibil să nu se întâmple ceva dacă o echipă, 50 de persoane vor călători şi vor întâlni chelneri, bucătari, şoferi. Doar atunci când acest război va fi câştigat, vom putea reîncepe“, a declarat Lippi, pentru Gazzetta dello Sport, citat de Agerpres.

„Serie A trebuie să se reia din etapa a 26-a. Fără play-off sau altă formulă, vă rog. Douăsprezece etape au mai rămas de disputat până la final. Campionat şi cupe. Noul sezon nu trebuie să înceapă înainte ca acesta să fie încheiat. Următorul sezon va începe mai târziu, vor fi câteva meciuri la jumătatea săptămânii. Asta nu are importanţă“, a completat Marcello Lippi.

Italia este ţara europeană cea mai afectată de noul coronavirus, cu peste 16.000 de decese înregistrate până în prezent.

Citește și: Natație / Camelia Potec: Vom fi și mai puternici după această pandemie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS