12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox / Vasile Cîtea, președinte FRB: Sportivii au ieşit cu bine din izolare

Box / Vasile Cîtea, președinte FRB: Sportivii au ieşit cu bine din izolare

Preşedintele Federaţiei Române de Box (FRB), Vasile Cîtea, a declarat, vineri că pugiliştii din lotul naţional care s-au întors de la turneul preolimpic de la Londra au ieşit din izolare. În cele 14 zile petrecute la domiciliu, aceștia nu au prezentat simptome asociate virusului COVID-19.

„Au trecut cele 14 zile de când s-au întors de la Londra, aşa că sportivii au ieşit din izolare. Nu este nicio problemă cu niciunul, toată lumea este OK, nu există simptome sau alte lucruri. Pentru că ne gândeam la tot felul de lucruri după ce apăruseră cazurile cu turcii şi croaţii. Pe timpul izolării au fost supravegheaţi, nu le-a lipsit nimic. Am avut şi medic care i-a urmărit zilnic, au fost de asemenea în contact permanent cu cei de la Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică. Acum ne bucurăm că toţi sunt sănătoşi”, a spus Cîtea.

Antrenamentele individuale, obligatorii

Președintele FRB a ținut să puncteze faptul că toți sportivii își vor continua antrenamentele de ordin fizic și de la propriul domiciliu.

„Sportivii rămân însă în continuare fiecare la casa lui. Se pregătesc individual la domiciliu, programele lor de antrenament au fost trimise la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, mă refer la cei care sunt în curs de calificare şi cei calificaţi. Ceilalţi rămân şi se pregătesc conform programelor stabilite de cluburi”, a adăugat preşedintele FRB.

Citește și / Florin Florea, președinte FRA: Trebuie să rămânem puternici şi optimişti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS