10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCristina Neagu donează banii obținuți din vânzarea tricourilor CN8

Cristina Neagu donează banii obținuți din vânzarea tricourilor CN8

Componenta echipei naţionale de handbal şi a formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a anunţat, marţi, că donează toate veniturile obţinute din vânzarea tricourilor galbene din colecţia personală CN8. Donația se va îndrepta către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de materiale necesare combaterii virusului COVID-19.

„Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini şi cred că fiecare dintre noi se străduieşte să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei. De asemenea, toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Roşie Română, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru susţinerea şi implementarea acestei iniţiative. Tricourile pot fi achiziţionate la adresa https://shop.sports-hub.ro/produs/tricou-goaljump8/”, a scris jucătoarea pe contul oficial de Facebook.

„Prieteni, m-am bucurat să văd cât de creativi aţi fost la #handballchallenge. Azi vreau să vă provoc la ceva mult mai important. Haideţi să donăm această sumă infimă, de doi euro. Poate însemna foarte mult dacă o facem în număr cât mai mare, pentru combaterea acestui virus. Împreună suntem mai puternici!”, a mai spus Cristina Neagu.

Citește și: Ionuț Stroe, mulțumit de noua reprogramare a Jocurilor Olimpice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS