13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi îşi măsoară forţele la Bradu

Amical / Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi îşi măsoară forţele la Bradu

Divizionarele C oltene Vediţa Coloneşti şi CSO Filiaşi se întâlnesc miercuri, de la ora 11.00. Acest amical se dispută pe terenul sintetic din Bradu.

Pentru gruparea din judeţul Olt, ocupantă a locului 6 din Liga a III-a, seria 3, acesta este cel de-al şaptelea joc de verificare din această iarnă. Echipa antrenată de Boby Verdeş a înregistrat în pregătiri trei victorii, două egaluri şi o înfrângere. Iată rezultatele înregistrate de Vediţa Coloneşti în amicalele de până acum: 5-1 cu Oltul Curtişoara, 3-1 cu Unirea Bascov, 5-2 cu Recolta Gura Şuţii, 4-4 cu Academia Câmpulung, 0-0 cu Real Bradu şi 2-7 cu CS Mioveni.

După acest test cu CSO Filiaşi, Vediţa va mai susţine un joc de verificare cu Viitorul Dăeşti, pe 29 februarie, la Bradu.

De partea cealaltă, CSO Filiaşi a susţinut până acum patru jocuri de verificare. Echipa preluată în această iarnă de Nae Constantin a înregistrat până acum o victorie, 3-0 cu Vulturii Fărcășești, două remize, 1-1 cu Sporting Roșiori şi 0-0 cu ACS Huşana Huş, și o înfrângere, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu.

CSO Filiaşi ocupă locul 14 în Liga a III-a, seria 4, şi obiectivul este salvarea de la retrogradare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS