6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova s-a calificat în optimile cupei. Victorie la scor la Târgu Jiu

SCM Craiova s-a calificat în optimile cupei. Victorie la scor la Târgu Jiu

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a calificat, miercuri seară, în optimile Cupei României. Trupa antrenată de Bogdan Burcea a trecut, în deplasare, de CSM Târgu Jiu, cu scorul de 30-23 și astfel a obținut al doilea succes consecutiv de la reluarea jocurilor oficiale.

Prima parte a meciului a fost destul de echilibrată. În ciuda statutului de favorită, SCM Craiova nu a forțat în primele 30 de minute, în timp ce formația gazdă a încercat să stea cât mai aproape de adversare. A fost chiar 11-7 pentru gorjence, însă finalul reprizei le-a aparținut jucătoarelor lui Bogdan Burcea. Cinci goluri consecutive au reușit craiovencele, care au intrat cu un avantaj minim la pauză, 12-11.

Altă atitudine, alt rezultat

Partea a doua a fost total diferită. Gruparea din Bănie și-a schimbat stilul de joc, a devenit mult mai agresivă atât pe apărare, cât și în atac, iar diferența pe tabelă a început să fie vizibilă. Craiovencele au marcat aproape la fiecare atac și nu le-au mai dat nicio șansă adversarelor. S-a încheiat 30-23, iar SCM Craiova își așteaptă adversarul din optimi.

Pentru SCM Craiova va urma partida din campionat contra formației Gloria Bistrița. Meciul este programat pe 25 ianuarie, în Sala Polivalentă, din Bănie.

Citește și: Video / Aco Todorov şi Dragoş Diculescu au prefaţat dubla cu CSM Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS