20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValverde, out de la Barcelona. Vezi cine este noul antrenor al „catalanilor”!

Valverde, out de la Barcelona. Vezi cine este noul antrenor al „catalanilor”!

Ernesto Valverde (55 de ani) a fost demis de la Barcelona. Eliminarea din Supercupa Spaniei i-a determinat pe șefii de pe Camp Nou să ia atitudine. Astfel, Quique Setien este noul antrenor al catalanilor.

Noul tehnician al Barcelonei va avea un contract valabil până în vara anului 2022.

„Barcelona a ajuns la un acord cu Ernesto Valverde pentru terminarea contractului de antrenor al echipei. Îți mulțumim pentru tot și noroc în viitor”, se mai arată pe site-ul catalanilor.

Liga Campionilor şi eliminările ruşinoase

Parcursul european al celor de la FC Barcelona din urmă cu două sezoane s-a încheiat pe Olimpico din Roma. După un 4-1 pe Camp Nou, catalanii au fost învinși dramatic de echipa antrenată atunci de Eusebio Di Francesco, scor 3-0, astfel că au ratat calificarea în semifinală, unde ar fi întâlnit Liverpool.

Trupa lui Valverde s-a întâlnit cu Liverpool un an mai târziu, în semifinală. Barcelona s-a impus la scor neprezentare, 3-0 pe Camp Nou și era cu un picior în finala de pe Wanda Metropolitano. Fără vedetele Mohamed Salah și Roberto Firmino, au câștigat cu 4-0 pe Anfield și s-au calificat în finala pe care au și câștigat-o.

Quique Setien va fi prezentat oficial astăzi.

Citeşte şi: Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, le răspunde fanilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS