13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVideo / Bogdan Burcea şi Ana Maria Ţicu au concluzionat duelul încins cu Rapid

Video / Bogdan Burcea şi Ana Maria Ţicu au concluzionat duelul încins cu Rapid

-

Handbalistele de la SCM Craiova au obţínut, astăzi, o victorie importantă în faţa Rapidului, în prima etapă după reluarea campionatului. A fost un meci greu, în care de evidenţiat au fost, pe lângă jucătoarele celor două formaţii, şi galeriile prezente la meci. Atmosfera a fost una de meci mare, iar la final nu au lipsit nici incidentele.

Debutul cu dreptul în noul an l-a mulţumit pe Bogdan Burcea, tehnicianul Craiovei. De asemenea, acesta s-a arătat încântat şi de atmosfera din tribune.

„Mă bucur că spectacolul din tribune a fost completat şi de noi, pe teren. S-au întâlnit două echipe cu obiective diferite, însă pot spune că Rapidul nu a fost mai prejos. Trebuie şă ţinem cont că am jucat cu două sportive care vin după accidentări, Savu şi Zamfir. Au stat mult în afara terenului de joc, însă au ajutat echipa şi le mulţumesc pentru asta. Felicit ambele galerii, nu doar suporterii care vin la fiecare meci şi ne încurajează. Atât noi, cât şi adversarii de astăzi am făcut astăzi publicitate handbalului românesc. Mă bucur pentru cele trei puncte şi astept ca din următorul meci să producem un joc mult mai convingător, atât pe apărare, cât şi pe atac”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei.

Ţicu: Suporterii ne împing de la spate meci de meci

De asemenea, Ana Maria Ţicu a declarat că este fericită de victorie şi le mulţumeşte fanilor pentru susţinere.

„A trecut ceva timp de când nu am mai avut o astfel de atmosferă şi ne bucurăm că lumea a venit astăzi să ne susţină. Emoţii au fost pe tot parcursul meciului, dar acum suntem mulţumite de victorie şi de cele trei puncte. Ştiam că vor veni extrem de determinate, pentru că aveau nevoie de victorie. Suporterii ne împing de la spate meci de meci, ne ajută foarte mult şi le mulţumim că au fost şi astăzi alături de noi”, a spus Ana Maria Ţicu, jucătoare SCM Craiova.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS