7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0. Mihăilă a participat la recital

România U21 – Irlanda de Nord U21, scor 3-0. Mihăilă a participat la recital

Naționala Under 19 a României s-a impus categoric, cu scorul de 3-0, în fața formației Under 21 a Irlandei de Nord. Meciul de pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari a contat pentru etapa a 4-a din grupa 8 a preliminariilor CE din 2021.

Golurile formației noastre au fost marcate de Tudor Băluță (48), Valentin Mihăilă (59) și Andrei Ciobanu (66).

Partida România U21 – Irlanda de Nord U21, scor 3-0, a fost transmisă în format live text de către GdS, iar momentele importante le regăsiți mai jos.

Clasament: 1. Danemarca 9 puncte (5-2), 2. Finlanda 7 (7-2), 3. România 6 (7-2), 4. Ucraina 3 (4-5), 5. Irlanda de Nord 2 (2-6), 6. Malta 1 (0-8).

În etapa viitoare, programată la mijlocul lunii noiembrie, România U21 va întâlni, tot pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, reprezentativa Finlandei.

Final de meci: România U21 – Irlanda de Nord U21 3-0 (live text).

min. 90: De la margine s-au arătat 3 minute de prelungiri.

min. 81Paradă salvatoare a lui Andrei Vlad, care a respins o lovitură de cap puternică, din 6 metri.

min. 79: Încă o schimbare la România: Ricardo Grigore a intrat în locul lui Tudor Băluță

min. 74: Triplă schimbare și în tabăra Irlandei de Nord. Gordon, McCalmont și Graham au părăsit terenul, în timp ce Parkhouse, Boyd-Munce și Thompson au intrat în joc.

min. 69: Triplă schimbare la România. Adi Petre a fost înlocult de George Ganea, Valentin Mihăilă e schimbat cu Denis Drăguș, iar Mihai Neicuțescu a intrat în locul lui Dennis Man 

min 66: gooooooooool România. După o acțiune a lui Adi Petre, mingea a ajuns la Andrei Ciobanu. Mijlocașul de la Viitorul a șutat de la 10 metri, la colțul lung, și a majorat scorul

min. 63: Prima schimbare în tabăra României. A părăsit terenul Andrei Rațiu și a intrat Mihai Velisar.

min. 61: Prima înlocuire și la oaspeți. Palmer intră în locul lui Dunwoody.

min. 59: gooooooooool, România. Craioveanul Vali Mihăilă dublează avantajul tricolorilor cu un șut din centrul careului lui Hughes. România – Irlanda de Nord 2-0.

min. 53: Ce ocazie pentru România! Rațiu trimite mingea în bara din stânga a lui Hughes, după un șut violent de la peste 20 de metri. Rămâne 1-0 pentru tricolori.

min. 48: gooooool România – După o acțiune prelungită și un șut al lui Petre respins de fundași, mingea a ajuns la Tudor Băluță. Acesta a deschis scorul pentru România, cu un șut din centrul careului advers, care a atins bara și a intrat în poartă.

Partida a fost reluată.

Pauză: România U21 – Irlanda U21 0-0.

min. 45+5: România cere o lovitură de la unsprezece după o cădere în careu a lui Ciobanu. Arbitrul acordă doar corner, după mai multe proteste ale tricolorilor. Reluările au arătat că fundașul advers a lovit piciorul lui Ciobanu, nu mingea.

min.45+4: Lavery are cea mai mare ocazie a meciului. Acesta trimite nestingherit din șase metri pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

min 45+2: Mihăilă trimite o centrare foarte bună din corner, dar apărarea Irlandei a reușit să respingă balonul.

min. 41: Man trage mult mai bine de la distanță, dar șutul său este prins de nou-intratul Hughes.

min.39: Cea mai mare ocazie a României! Ciobanu a bătut bine o lovitură liberă, de la 25 de metri. Portarul Hughes a scos mingea de la vinclu.

min. 38: Portarul Irlandei de Nord primește cartonaș roșu în urma ciocnirii cu atacantul FCSB-ului. Portarul de rezervă, Hughes, a intrat în locul lui Galbraith.

min.34. Dennis Man și portarul Irlandei de Nord, Hazard, s-au lovit cap în cap după un contact în afara careului. Jocul este întrerupt, iar cei doi sunt îngrijiți.

min. 30: Dennis Man șutează de la aproximativ 25 de metri, însă mingea se duce destul de mult peste poarta lui Hazard.

min. 28. Jucătorul Universității Craiova, Vali Mihăilă, face o cursă specifică pe partea stângă, dar centrarea sa este interceptată de un fundaș irlandez.

min. 23: Andrei Vlad iese hazardat la o centrare de pe partea dreaptă, dar mingea nu ajunge la un jucător advers. Rămâne 0-0 la Voluntari.

min. 18: Lavery are prima șansă de gol pentru Irlanda de Nord. Acesta șutează din marginea careului de 16 metri al României, dar mingea se scurge pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

min. 10: Irlanda de Nord face un pressing agresiv și pune probleme pe construcția României.

A început partida

Moruțan, out din lot!

Mirel Radoi a anuntat înaintea jocului cu Irlanda de Nord că Olimpiu Moruțan s-a accidentat și nu va face parte din lot pentru meciul din această seară.
„O accidentare banala as putea spune. A tinut piciorul moale si si-a dat glezna peste cap, asa ca nu poate face parte din lot in aceasta seara”, a anuntat Radoi. 

Foto: frf.ro

Formațiile de start:

România U21: Vlad – Boboc, Paşcanu, Chindriş, Andrei Raţiu – Oaidă, Băluţă, Olaru – Man, Ad. Petre, Mihăilă. Selecționer: Mirel Rădoi.

Irlanda de Nord U21: Hazard – Brown, Toal, Balmer, Graham – McCann, Mc Calmont – Gordon, Dunwoody, Galbraith – Lavery. Selecționer: Ian Baraclough.

Cartonaș galben: Băluță 79.

Cartonaș roșu: Hazard 38.

Înaintea acestei runde, clasamentul grupei este următorul: 1. Finlanda U21 7 puncte (7-1), 2. Danemarca U21 6 (4-2), 3. România U21 3 (4-2), 4. Ucraina U21 3 (4-5), 5. Irlanda de Nord 2 (2-3), Malta U21 1 (0-8).

Partida dintre România U21 şi Irlanda U21, va fi transmisă în format live text de către GdS.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: România U19 a fost învinsă de Lituania şi a ratat prezenţa la turul de elită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS