9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal / Bucurie mare în rândul alb-albaștrilor după succesul cu Clinceni

Fotbal / Bucurie mare în rândul alb-albaștrilor după succesul cu Clinceni

0
Fotbal / Bucurie mare în rândul alb-albaștrilor după succesul cu Clinceni

Fotbalistul care a decis soarta partidei Universitatea Craiova – Academica Clinceni, scor 3-2, Vasile Constantin a vorbit la finalul întâlnirii despre reușita sa și a echipei.

„Meciul se îndrepta spre un egal, dar e bine că am marcat și că am câștigat. Amsimțit ceva unic, să marchez aici, pe ”Oblemenco”, a fost ceva fantastic și sper să mai înscriu. Este o seară fantastică pentru mine. Depinde de Mister dacă voi juca în meciul următor. Aș fi fericit dacă am câștiga numai cu 3-2, pentru că iei 3 puncte și ieși campion. Idolul meu este Ilie Balaci și din generațiile mai recente de Gică Craioveanu“, a comentat Vasile Constantin, debutant în Liga I.

Baiaram: Am avut emoții

Un alt debutant pe prima scenă, Ștefan Baiaram, a spus: „Ne bucurăm că am început cu dreptul acest campionat și sperăm să continuăm tot așa, să-i bucurăm pe suporteri. A fost un meci cu un final nebun, dar de aceea ne iubește lumea. Sincer să fiu nu mă mai așteptam să întoarcem rezultatul, dar ne bucurăm foarte mult că am reușit. Când am fost anunțat că voi fi titular am avut emoții, iar acum sper să nu mă opresc aici. Îmi doresc ca Mister (Corneliu Papură – n.r.) să aibă încredere în mine, iar eu când o să intru o să dau totul pentru Craiova. Ar fi fost frumos ca acea bară să se fi transformat în gol, dar nu mă gândesc la acest lucru, mă concentrez să joc bine și golul va veni dacă prestația mea va fi bună“.

Roman: Era nedrept să terminăm la egalitate

La rândul său, atacantul Mihai Roman a subliniat că era nedrept ca meciul să se încheie la egalitate și nu a dorit să comenteze faptul că publicul a cerut demisia antrenorului Corneliu Papură.

„A fost un meci destul de greu și ne așteam la asta, dar suntem bucuroși că am reușit să câștigăm. Eram supărați toți la 2-2, pentru că am condus aproape tot meciul și era nedrept să terminăm la egalitate. Adversarii ne-au surprins la acea fază fixă, când au și marcat, iar acolo a fost un fault, am simțit că am fost împins, apoi nu am mai văzut cum am luat acel gol. Ne așteptam ca ei să facă un joc bazat mai mult pe contraatac. Această victorie de dă încredere pentru meciurile următoare. Nu comentez scandările publicului, dar ar trebui să fie alături de noi și să susțină echipa“, a concluzionat Mihai Roman.

Qaka: Sper să marchez în poarta lui Dinamo

Ultimul intervievat, Kamer Qaka, a fost încântat de atmosfera de pe „Ion Oblemenco“ și s-a bucurat că totul s-a terminat cu bine, după ce Academica Clinceni a fost la un pas să reușească o remiză în Bănie.

„A fost primul meci al campionatului, a fost greu, dar am obținut cele tre puncte și sunt bucuros. La 2-2 eram dezamăgiți, dar am crezut în continuare în noi, am reușit să marcăm și să ne impunem, a fost ceva incredibil. Publicul a fost minunat, ne-a încurajat pe toată durata partidei și asta a contat. Sper să marchez cât de curând pentru Craiova. Dacă voi juca la București, sper să marchez în poarta lui Dinamo“, a declarat Qaka.