8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „U“ Craiova a cules argintul la Liga Elitelor Under 15

Fotbal / „U“ Craiova a cules argintul la Liga Elitelor Under 15

Echipa de juniori sub 15 ani a Universității Craiova este vicecampioană națională. Trupa lui Alex Stoica a încheiat pe locul doi Liga Elitelor U15 după ce a pierdut astăzi, scor 1-2, finala susținută la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia în compania formației similare a clubului FC Viitorul.

Constănțenii au marcat ambele goluri prin Burnete (’27, ’39), acesta fiind desemnat și jucătorul finalei și premiat de către Miodrag Belodedici.

Golul alb-albaștrilor a fost înscris de Vărzaru (’53).

„U“ Craiova: Lungu – Matei, Bușu, Popa, Zamfir – Cristescu – Ursu (’45, Cârpici), Domnu, Cercel, Bană (’43, Vărzaru) – Iepure. Antrenor: Alex Stoica.

FC Viitorul: Dincă – Răducioiu, Neicu, Martinovic (’52, Băceanu) – Rădăslăvescu (’68, Banu), Pleșa, Curea, Maftei – Malama, Burnete, Caragea (’36, Bujor). Antrenor: Nicolae Roșca.

FC Viitorul duce la Constanța al treilea treilea trofeu de campioană, după ce s-a impus și la categoriile de vârstă U17 și U19.

„Nu au fost cu nimic mai buni decât noi“

Antrenorul alb-albaștrilor, Alex Stoica, nu s-a împăcat deloc cu rezultatul final.

„Nu au fost cu nimic mai buni decât noi. Am luat două goluri pe două greșeli personale și ratarăm foarte mult pe final, mai ales în primă repriză. Am avut și o fază la care arbitrul putea să dea penalti, la 0-0, dar asta e. E păcat că nu am concretizat munca noastră, pentru că dacă era vreo diferență în favoarea constănțenilor nu-mi făcem probleme, dar cred că am avut noi un plus. Totul a ținut de șansă, pentru că am ratat mult pe final și meritam să egalăm, dacă nu să și câștigăm. Acum vor intra în vacanță. Au muncit 25 de săptămâni acești băieți, pe care îi felicit pentru tot ce au realizat în acest an. Cam trei săptămâni vor avea vacanță, iar în ceea ce mă privește aștept ședința de la club să vedem cum va arăta organigrama cu antrenorii“, a declarat antrenorul Universității Craiova U15, Alex Stoica, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS