8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Acasă Featured Fotbal / Tractorul Cetate a promovat în Liga a III-a după a treia încercare

Fotbal / Tractorul Cetate a promovat în Liga a III-a după a treia încercare

0
Fotbal / Tractorul Cetate a promovat în Liga a III-a după a treia încercare

Campioana Doljului, Tractorul Cetate, va evolua în Liga a III-a din sezonul viitor. Trupa antrenată de Dorin Vasilică s-a impus cu scorul de 1-0 în manșa a doua a barajului de promovare, susținută sâmbătă, pe teren propriu, în fața grupării Unirea Brânceni, din Teleorman. Reamintim că în meciul tur scorul a fost 0-0.

Unicul gol al meciul a fost marcat de Cătălin Poenaru, care a fost atent și bine plasat și a reluat cu capul de la 3 metri o minge respinsă greșit de portar, după un șut dintr-o lovitură liberă (’90, 1-0).

Tractorul Cetate: Ionuț Sălcianu – Daniel Ciobanu, Dragoș Țuculeanu, Elvis Chican, Titu Cârstea, Silviu Dragomirescu (’46, Costinel Sranciu, Răzvan Doman (’71, Dorian Vasilică), Andrei Sărăcin, Cătălin Brebenel, Daniel Ochea (’48, Augustin Puțintelu), Alin Sârbu (’86, Cătălin Poenaru). Antrenor: Dorin Vasilică.

Unirea Brânceni: George Voicu – Alex Mitre  Cornel Ghebaura, Marius Olteanu, George Preda (’46, Ionuț Fluerică), Sorin Bucă, Ionuț Dragu, Cosmin Turcin, Cristian Ilie, Florin Răuță (’88, Bogdan Oprea), Iulian Grosu. Antrenor: Marian Botea.

Cartonaș galben: Răuță ’75

Au arbitrat: Andrei Moroiță (Ploiești) – Mircea Rusu (Bertea), Emeric Tocai (Alma).

Observatori: Marin Niță (Măgurele), Cornel Corocan (Reșița).

Tractorul Cetate este a patra formație a Doljului care evoluează la Liga a III-a, după Universitatea Craiova, FCU Craiova și CSO Filiași.

Din Oltenia au mai reușit promovarea trei formații.

Prima este Viitorul Dăești (Vâlcea), care s-a impus sâmbătă pe teren propriu cu 3-1 (2-0 în tur) în fața argeșenilor de la Real Bradu, marcatori fiind George Neacșu (’18) și Ștefan Pașoi (’58, ’79).

Campioana Oltului, CSM Slatina, a făcut 2-1 în deplasare la Gloria Cornești (Dâmbovița), marcatori fiind Ovidiu Popescu (‘2) și Bogdan Panait (’89), iar în tur se câștigase cu 2-0.

În fine, Gilortul Târgu Cărbunești (Gorj) s-a răzbunat după înfrângerea din tur, cu 2-1, în Mehedinți, în fața lui CS Strehaia și a câștigat cu 3-0, grație reușitelor semnate de Andrei Meliță (’55), Florin Popete (’61) și Darius Almăjanu (’89).